Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Αποκλειστικό: Hacking σε 10 εκατ. λογαριασμούς e-mail

Άλλη μια κορυφαία επίθεση από τους kondor και dr0pper που σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το SecNews κατόπιν ανώνυμης ενημέρωσης.
Οι hackers κατόρθωσαν το ακατόρθωτο στα χρονικά του e-mail hacking στην Ελλάδα: την απόκτηση μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε 10.000.000 λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρηστών από όλο τον κόσμο αποσπώντας ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης!!!
Έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι...

σήμερα επιθέσεις στην ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Καταναλωτών, την επιτυχημένη επίθεση XSS (cross site scripting) στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, την επίθεση στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ και αρκετές ακόμη επιθέσεις σε κορυφαίους οργανισμούς, τη σκυτάλη έλαβε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στο SecNews ένα κορυφαίο project το οποίο όπως ενημερωθήκαμε ανώνυμα είχε μεγάλη χρονική διάρκεια και αντίστοιχης δυσκολίας πολυπλοκότητα.
Το εν λόγω, κρυφό μέχρι σήμερα project, έφτασε με επιτυχία από ότι φαίνεται στο τέλος του και εμείς με τη σειρά μας αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς και τεχνικές λεπτομέρειες.
Ήδη μας έχει αποσταλεί τμήμα της λίστας των username και κωδικών που υποκλάπηκαν και είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η συγκεκριμένη μεγάλης κλίμακας επίθεση είναι γεγονός.
Μείνετε συντονισμένοι για τα τελευταία νέα της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.