Δεν φτάνει που ξεπουλάμε, θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι..

Διαβάστε τι απάντησε χθες ο κ. Βενιζέλος, σε ερώτηση δημοσιογράφου για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων.
Δημοσιογράφος: Αυτός ο σχεδιασμός ισχύει και για όλα τα στρατόπεδα;
Ευ. Βενιζέλος: Όλα τα στρατόπεδα τα έχουμε ταξινομήσει σε τρεις μεγάλες κατηγορίες:
αυτά που είναι ενεργά στρατόπεδα και τα χρειάζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, αυτά που είναι μέσα στον αστικό ιστό και τα ζητούν οι Δήμοι για κοινωνικές, κοινωφελείς ή εμπορικές χρήσεις -και εκεί θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε- και η τρίτη κατηγορία είναι τα ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων που θα αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της αξιοποίησης της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου. Αναμένουμε να οριστεί ο διεθνής σύμβουλος ο οποίος θα μας υποστηρίξει στην δράση αυτή. Έτσι θα είναι όλοι ευχαριστημένοι:
Οι Ένοπλες Δυνάμεις θα έχουν τις υποδομές που χρειάζονται, οι τοπικές κοινωνίες και η Τοπική Αυτοδιοίκηση παίρνει αυτά που πρέπει να πάρει για κοινωνικές χρήσεις και ταυτόχρονα το ελληνικό Δημόσιο αξιοποιεί την τεράστια περιουσία που έχει.

Δεν φτάνει που ξεπουλάμε κ Υπουργέ, θα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι ;;

Σχόλια

  1. Αν για όλα χρειαζόμαστε "διεθνή σύμβουλο", γιατί αμοίβονται, Οι εγχώριοι σύμβουλοι, με παχυλούς μισθούς και επιδόματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.