Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Χέρι - χέρι ο Πεταλωτής με την Αμερικανική πρεσβεία!


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/04/screenhunter_092bapr-2b112b23-07.jpg?w=300 


"Ο Σαμαράς είναι δέσμιος μίας ακροδεξιάς - εθνικιστικής ομάδας"!

Ναι, το είπε ο θεός, ο γίγαντας ο Πεταλωτής!

Πιστός στα κελεύσματα της Αμερικανικής πρεσβείας. Όχι σαν κάποιους γιαλαντζί πράκτορες που αποκαλούσαν τον Σαμαρά αντεθνικιστή - διεθνιστή - τσιράκι των Αμερικανών. Το είχαμε στηλιτεύσει άλλωστε και εδώ: “Εθνικιστής” ο Σαμαράς σύμφωνα με τα Wikileaks! Αυτό το τηλεγράφημα γιατί το κουκουλώσατε;

Ο κύριος Πεταλωτής, εκτός από την Αμερικανική πρεσβεία της οποίας τους χαρακτηρισμούς υιοθετεί, φαίνεται ότι παραμένει πιστός και στις παραδοσιακές ατάκες των λαμογιοσυντρόφων του. Να θυμίσουμε ότι την λέξη "εθνικιστής" την είχαν ψωμοτύρι προσωπικότητες όπως ο κύριος Μαντέλης, ο κύριος Τσουκάτος, τα λαμόγια που πήραν μαύρο χρήμα για το σχέδιο Ανάν, τα λαμόγια του ΚΥΣΕΑ που ψήφισαν την συνδιαχείριση του Αιγαίου κλπ.

Να δεις που θα δικαιωθεί ο Πάγκαλος, ότι μαζί τα φάγανε.Δείτε:


http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/mantelis.jpg?w=400&h=267

http://olympiada.files.wordpress.com/2010/05/cf84cf83cebfcf85cebaceb1cf84cebfcf82-cebcceb1cebdcf84ceb5cebbceb7cf82.jpg?w=680&h=501
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.