Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Τα στοιχεία για την αγορά χρέους από Ελληνικά μη τραπεζικά ιδρύματα και τα “μαγειρέματα”..

Βόμβα ΔΝΤ για αγορά χρέους από Ελληνικά μη τραπεζικά ιδρύματα και "μαγειρέματα"...

Διαβάστε τι λέει η έκθεση του ΔΝΤ με τίτλο "Fiscal Monitor",  11 Απρ.2011.
"Παρά την αγορά χρέους από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ( Ε.Κ.Τ ), ξένοι έχουν πουλήσει  ελληνικό χρέος, ενώ ελληνικά... μη τραπεζικά ιδρύματα έχουν αυξήσει την συμμετοχή τους σε ομόλογα"
Στην ίδια έκθεση αναφέρεται ότι, πολλές χώρες την δεκαετία του 2000, κατέγραφαν στους προϋπολογισμούς τους μελλοντικά έσοδα, για να περιορίσουν το έλλειμμα τους.


Για την Ελλάδα αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι, χρησιμοποίησε μελλοντικά έσοδα από λαχεία, τέλη εναέριας κυκλοφορίας και κοινοτικές χρηματοδοτήσεις !!!

Δείτε και το σχετικό Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.