ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ !


ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ… ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!
Όποιος ισχυρίζεται ότι κατέρρευσε η Ελληνική οικονομία είναι ψεύτης με περικεφαλαία. Η ελληνική κρίση έχει καθαρά διαχειριστικό χαρακτήρα. Στην Ελλάδα καμιά τράπεζα και κανένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα δεν κατέρρευσε. Ακόμα και τώρα οι «επιχορηγούμενες» τράπεζες, τα υποκαταστήματα δηλαδή των τοκογλύφων που..

 μας εκβιάζουν, παρουσιάζουνε ΚΕΡΔΗ!!!

Οι κυβερνήσεις των δυο κομμάτων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) που εναλλάσσονταν στην εξουσία ασκώντας αποκλειστικά μυστική οικονομική πολιτική, δανείζονταν ασύστολα, χωρίς την εξουσιοδότηση του απληροφόρητου Ελληνικού λαού, μόνο και μόνο για να αρπάζουν το δημόσιο χρήμα και για να εξασφαλίζουν με το ξεροκόμματο του διορισμού την εκλογική τους πελατεία.

Το «απλώνω τα πόδια μου όσο μου το επιτρέπει το κρεβάτι μου» δεν ίσχυσε για τα αρπακτικά της μεταπολίτευσης.

Κλέβω, αρπάζω, διασπαθίζω το δημόσιο χρήμα, εξασφαλίζω οικονομικά τους ημέτερους και δε δίνω δεκάρα για το αύριο. Πάντα θα υπάρχουν τα κορόιδα που θα μας δανείζουν και οι ηλίθιοι που θα μας ψηφίζουν!!!


ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!


Πως γιγαντώθηκε ο αδηφάγος δημόσιος τομέας, πως θησαύρισαν οι διαπλεκόμενοι, πως έκαναν καριέρα οι συνδικαλισταράδες, πως δημιουργήθηκαν τα νέα τζάκια, πως τιγκάρισαν οι ελβετικές τράπεζες από ελληνικές καταθέσεις, πως πέφτανε σύννεφο οι μίζες ; Πως…. Πως… Πως… ;


Και έρχονται τώρα χωρίς καμιά ντροπή εκείνοι που δημιούργησαν την κρίση και κατακρήμνισαν στα τάρταρα την οικονομία να τη «θεραπεύσουν!!!»


Ξανάρχονται οι λύκοι, δηλαδή, να φυλάξουν τα πρόβατα!!!


Σίγουρα για μ@%$#&! μας έχουν, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση…


Αμέτε στο διάολο ένοχοι και συνένοχοι της νέας ελληνικής τραγωδίας…


Αμέτε στον αγύριστο κλεφτρόνια του κερατά…


Στα τσακίδια λιγδοτάμπαρα λαμόγια της πολιτικής απάτης…


… Και η λεηλασία συνεχίζεται…


Όλη Ελλάδα στο σφυρί με τα κοράκια να πάνε και να έρχονται…


… Κι εμείς καθόμαστε σαν τους χάνους και βλέπουμε τα πουλημένα τομάρια της κυβέρνησης του νεραϊδοχτυπημένου , τους εγκάθετους της παγκοσμιοποιημένης μαφίας που ετοιμάζονται για το στερνό φαγοπότι τους ξεπουλήματος… και δεν τους παίρνουμε με τις κοτρώνες και τα λοστάρια…


ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΜΑΣ! 
http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_9979.html 

Σχόλια