Κακλαμάνης: Η Θράκη και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση.

Η Θράκη όμως και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση.
Δείτε τι δήλωσε σήμερα ο κ. Κακλαμάνης.

  Kαταλαβαίνετε ότι μία κατάρρευση της οικονομίας θα είναι κατάρρευση της χώρας. Και δεν είμαι καν εθνικιστής, όπως μου έλεγαν από την Αμερικανική Πρεσβεία στο CBS, ότι ηγούμαι των εθνικιστών του ΠΑΣΟΚ.
Η Θράκη όμως και το Αιγαίο δεν μπορούν να τύχουν υπεράσπισης από μία χώρα που είναι υπό κατάρρευση.
Θα σημαίνει εθνική τραγωδία, αν αντί να γίνεται αυτό που είπα «τρεις λαλούν και δύο χορεύουν», όλοι δεν καταλάβουμε και ομαδικά αλλά και ατομικά κυρίως την ευθύνη.

Σχόλια

  1. Κι'αυτος μεσα ειναι.
    Κανει τον πατριώτη τωρα αλλα ειναι αργα.
    Προσέχετε πολυ Έλληνες, εχουν ανοίξει σταρτόπεδα συγκέντρωσης και μαζεύουν λιγους λιγους στα σκοτεινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.