Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Δείτε την «αλυτρωτική» προπαγάνδα των Σκοπίων, με τα πτυχία του Πανεπιστημίου Στιπ

Δείτε σε αποκλειστικότητα την «αλυτρωτική» προπαγάνδα των Σκοπίων με την χρήση του Ήλιου της Βεργίνας, στα πτυχία που χορηγεί το Πανεπιστήμιο Στιπ των Σκοπίων.
«Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δικαστική διαδικασία στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, η κυβέρνηση οφείλει να χρησιμοποιήσει τα επιχειρήματα που της δίνουν οι νέες προκλήσεις της γείτονος»
Δείτε το Video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.