Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Ποιός έφαγε τη δουλειά του Χάρρυ Κλυνν και τον στέλνει στην ανεργία;
Άνεργος κινδινεύει να μείνει ο δημοφιλής κωμικός. Θα χάσει τη δουλειά του! Από ποιόν; Aπό κάποιον που λέει καλύτερα αστεία!
Δείτε τι λέει ο ίδιος ο Χάρρυ Κλυνν:

"ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ; StartUp Greece - το κινημά μας για τη νεανική επιχειρηματικότητα!!! (αναφέρεται στην εξαγγελία Καρχιμάκη). Εν τω μεταξύ η πραγματική ανεργία στους νέους ξεπέρασε το 40%!!! Και μετά σου λένε ότι τα αστεία τα λέει ο Χάρρυ Κλυνν…"


http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_7345.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.