Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΑΣ
Δείτε τα έργα και τις ημέρες των ΜΑΤ, στον Βωμό των 12 Θεών στην Αρχαία Αγορά.
Οι πολίτες προσπαθούσαν να σώσουν την αρχαία κληρονομιά και τα ΜΑΤ τους έδερναν για να χωθεί το μνημείο και να πάρει τα χρήματα ο εργολάβος..

Ασύλληπτες εικόνες βίας, απίστευτο να συμβαίνουν αυτά στις μέρες μας.
Υπάρχει κράτος, βλέπει κανείς;
Tι έχετε να μας πείτε κ. Παπουτσή για όλα αυτά;
Κ. υπουργέ, δεν είναι σάκοι του Μποξ οι πολίτες για να προπονούνται οι αξιωματικοί των ΜΑΤ πάνω τους.. 
Έχετε σκοπό να μας προταστέψετε; 
Αν δεν μπορείτε να φύγετε, να παραιτηθείτε.

(To Βίντεο από το ΚΟΝΤRA CHANNEL)

4 σχόλια:

 1. Αυτό δεν είναι αξ/κός, αλλά χαμίνι ασυγκράτητο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπράβο στα παιδιά των ΜΑΤ. Άξιος ο μισθός τους. Βέβαια κάποια στιγμή τα πράγματα θα αλλάξουν και εμείς όλοι οι Έλληνες για μια ακόμα φορά θα «ξεχάσουμε» ή θα δώσουμε τόπο στην οργή!!! Αυτό το σώμα ντροπή πρέπει να καταργηθεί χθες!!! Εσείς «άντρακλες ελληνάρες» των ΜΑΤ λιποταχτήστε και καταγγείλτε τους, αλλιώς η συμπαράσταση του κόσμου δεν θα υπάρξει όταν θα τη χρειαστείτε. Και να είστε σίγουροι ότι θα τη χρειαστείτε….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο στα παιδιά των ΜΑΤ. Άξιος ο μισθός τους. Βέβαια κάποια στιγμή τα πράγματα θα αλλάξουν και εμείς όλοι οι Έλληνες για μια ακόμα φορά θα «ξεχάσουμε» ή θα δώσουμε τόπο στην οργή!!! Αυτό το σώμα ντροπή πρέπει να καταργηθεί χθες!!! Εσείς «άντρακλες ελληνάρες» των ΜΑΤ λιποταχτήστε και καταγγείλτε τους, αλλιώς η συμπαράσταση του κόσμου δεν θα υπάρξει όταν θα τη χρειαστείτε. Και να είστε σίγουροι ότι θα τη χρειαστείτε….

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΜΠΑΤΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΣΑΒΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.