Τρίτη, 19 Απριλίου 2011

Πιο πιθανό το σενάριο «εθελούσιας αναδιάρθρωσης»

2011_04_06_finanzkrise2.jpgΣτον γερμανόφωνο τύπο επαναλαμβάνονται σήμερα όλα τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους με τίτλους «Παράταση αποπληρωμής χρεών;» ή «Προς αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους παρά τις διαψεύσεις» και όλοι οι σχολιαστές επικαλούνται τις δηλώσεις Σόιμπλε την προηγούμενη εβδομάδα, τις δηλώσεις Παπακωνσταντίνου στη Ν. Υόρκη ότι ‘δεν βοηθά τη χώρα η δημόσια συζήτηση για το θέμα’ και άρθρο των Financial Times ότι το Βερολίνο εκπονεί σχέδια αναδιάρθρωσης. Όλοι οι σχολιαστές υπογραμμίζουν ωστόσο ότι «ανεξάρτητα από τις διαψεύσεις η ελληνική κυβέρνηση σκέπτεται την αναδιάρθρωση του χρέους εδώ και εβδομάδες» και τονίζουν ότι πιο πιθανό είναι το σενάριο που παρουσίασαν οι Financial Times το Σάββατο για εθελούσια αναδιάρθρωση.
 
http://www.dw-world.de/dw/article/0,,14997144,00.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.