Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

Πάγκαλος ο μετριοπαθής...

Δείτε στο τέλος του άρθρου, τι είπε ο κ. Πάγκαλος στο "ΒΗΜΑ FM" και και στους δημοσιογράφους Βασίλη Χιώτη και Νότη Παπαδόπουλο, την Τετάρτη 13.04.2011.
"'Εχει κανείς σκεφτεί ποτέ το μέγεθος της αγάπης,  το μέγεθος της εκτίμησης, το μέγεθος της επιδοκιμασίας, που έχω αποκομίσει αυτά τα τριάντα χρόνια που είμαι στη Βουλή...;


ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.