«Νέα Συμφωνία» με τους πολίτες προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς


«Το κυβερνητικό μας Πρόγραμμα είναι η Νέα Συμφωνία της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες» είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Ειδική Συνεδρίαση της Γραμματείας Προγράμματος, παρουσία του Γραμματέα κου Ευρ. Στυλιανίδη και του Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος, κου Μιχάλη Γιαννάκη.
«Έχετε κάνει ήδη μια σημαντική δουλειά στην Γραμματεία Προγράμματος» είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ευχαρίστησε ονομαστικά τους επικεφαλής της Γραμματείας.
«Συνεχίζουμε με την εσωτερική διαβούλευση και αμέσως μετά ακολουθεί η ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία, στο νέο portal της ΝΔ αλλά και στην κοινωνία, όπως στους χώρους εργασίας που ήδη εγκαινιάσαμε» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς και προανήγγειλε το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Σε δήλωσή του, μετά το πέρας των εργασιών της Συνεδρίασης, ο Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εμπιστοσύνη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου Αντώνη Σαμαρά στις εργώδεις προσπάθειες της Γραμματείας Προγράμματος μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά στην σύνταξη του νέου μας Προγράμματος. Να συνάψουμε ένα νέο συμβόλαιο με την κοινωνία. Αυτό που ο Πρόεδρος ονόμασε «Νέα Συμφωνία» με την κοινωνία.

Μια συμφωνία που θα τηρήσουμε γιατί δεν είναι ανεδαφική και έωλη. Στηρίζεται στην γνώση, την εμπειρία και τον δυναμισμό του οράματος μας για την Ελλάδα.

Στηρίζεται στην ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας.»

Σχόλια