Πέμπτη, 14 Απριλίου 2011

«Νέα Συμφωνία» με τους πολίτες προανήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς


«Το κυβερνητικό μας Πρόγραμμα είναι η Νέα Συμφωνία της Νέας Δημοκρατίας με τους πολίτες» είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Ειδική Συνεδρίαση της Γραμματείας Προγράμματος, παρουσία του Γραμματέα κου Ευρ. Στυλιανίδη και του Αναπληρωτή Γραμματέα Προγράμματος, κου Μιχάλη Γιαννάκη.
«Έχετε κάνει ήδη μια σημαντική δουλειά στην Γραμματεία Προγράμματος» είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και ευχαρίστησε ονομαστικά τους επικεφαλής της Γραμματείας.
«Συνεχίζουμε με την εσωτερική διαβούλευση και αμέσως μετά ακολουθεί η ανοιχτή διαβούλευση με την κοινωνία, στο νέο portal της ΝΔ αλλά και στην κοινωνία, όπως στους χώρους εργασίας που ήδη εγκαινιάσαμε» τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς και προανήγγειλε το Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της Νέας Δημοκρατίας.

Σε δήλωσή του, μετά το πέρας των εργασιών της Συνεδρίασης, ο Μιχάλης Γιαννάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εμπιστοσύνη του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κου Αντώνη Σαμαρά στις εργώδεις προσπάθειες της Γραμματείας Προγράμματος μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά στην σύνταξη του νέου μας Προγράμματος. Να συνάψουμε ένα νέο συμβόλαιο με την κοινωνία. Αυτό που ο Πρόεδρος ονόμασε «Νέα Συμφωνία» με την κοινωνία.

Μια συμφωνία που θα τηρήσουμε γιατί δεν είναι ανεδαφική και έωλη. Στηρίζεται στην γνώση, την εμπειρία και τον δυναμισμό του οράματος μας για την Ελλάδα.

Στηρίζεται στην ελπίδα για το μέλλον της Ελλάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.