Ο πρωθυπουργός αποφάσισε: Πρώτα το σούβλισμα του οβελία και μετά των Ελλήνων!


Ο κ. Παπανδρέου σήμερα χάνοντας  κερδίζοντας πολιτικό χρόνο (κατά την άποψή του),  ανακοίνωσε ότι οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα ανακοινωθούν μετά το Πάσχα ανα υπουργείο και συγχρόνως διέψευσε εμμέσως την αναδιάρθρωση του χρέους λέγοντας ότι: "Το πρόβλημα θα λυθεί σε βάθος όχι αν αναδιαρθρώσουμε το χρέος αλλά όταν αναδιαρθρώσουμε την χώρα." Αποτέλεσμα όλων αυτών εκρηκτική άνοδος των spreads και των CDS.
Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια πολιτών που αλιεύσαμε από την ανάρτηση της είδησης στο portal της οικονομικής εφημερίδας KΕΦΑΛΑΙΟ (capital.gr). Απολαύστε τα.... 

 - Παρακολούθησα ζωντανά τον ψόφιο λόγο του πρωθυπουργού. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο είναι τοποθετημένο short στην αγορά έναντι προμήθειας.

- "Για πρώτη φορά στη χώρα παρουσιάζεται τριετής προϋπολογισμός" δήλωσε ο πρωθυπουργός ανοίγοντας την ομιλία του ενώ υπογράμμισε ότι "κάνουμε πράξη την προεκλογική μας δέσμευση για κατάρτιση πολυετών προϋπολογισμών". Εδώ δεν μπορούν να εκτελέσουν μονοετή προϋπολογισμό, για τριετή μιλάνε. Έτσι και αλλιώς θα μου πεις, τζάμπα είναι τα λόγια, θα δώσουν μήπως σε κανένα λογαριασμό? Και πάλι ωραίοι είμαστε .....στην υγεία του κορόιδου...Και μαντέψτε ποιος θα είναι το αρνί...

-Προτιμούν την κατάρρευση της Χώρας από την αναδόμηση του κομματικού κράτους !
Ε όχι λοιπόν !!!! Αυτοί οι πολιτικοί δεν μας αξίζουν ! Η Λαϊκή οργή προ των πυλών, και κανείς να μην κατηγορήσει τον Ελληνικό Λαό ότι δεν έδειξε ανοχή , υπομονή και στωικότητα ! Ότι δεν Λύεται.....κόπτεται !!!!!

-Όταν ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας,γίνεται το πιο αξιόπιστο επενδυτικό εργαλείο στα χέρια των σορτ,τότε η χρεωκοπία είναι το ελάχιστο κακό που έρχεται.!

-• Ένας ηλίθιος που προχωράει, αξίζει όσο δέκα έξυπνοι που κάθονται.
Jacques Audiberti, 1899-1965, Γάλλος συγγραφέας & ποιητής
Δυστυχώς στην Ελλάδα έχουμε ένα ηλίθιο που ..κάθεται

-Κρίμα. Ο επονομαζόμενος πρωθυπουργός για μια ακόμα φορά μας επιβεβαιώνει πλήρως ότι άγεται και φέρεται. Τελικά το προεκλογικό ανέκδοτο που έλεγε ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να περάσει από το μυαλό του Γιωργάκη και να τον κάνει να ανατριχιάσει είναι "μία σκέψη" επιβεβαιώνεται πλήρως. Αλήθεια ρε παιδιά, δεν σας θυμίζει το άλλο το αστροπελέκι τον συνονόματο του - γόνο πολιτικής οικογενείας των ΗΠΑ - George Bush Junior?

-Σου λέει αν τα πω τώρα ο κόσμος θα ψήσει βουλευτή αντί γι αρνί....
Είδε και τα χθεσινά που ο κόσμος ήθελε να τσουγκρίσει τα αυγά του με το κεφάλι του Λοβερδου  ....άσε σου λέει μην τυχόν και τη Μεγάλη Πέμπτη βάλουν εμένα στο σταυρό αντι για τον Ιησού...

Σχόλια