Θέμα χρόνου η απομάκρυνση Παπακωνσταντίνου

Πόρτα εξόδου για τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Παπακωνσταντίνου «βλέπει» ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Σταμάτης. Όπως ανέφερε σε συνέντευξή του στο Κανάλι 1, η απομάκρυνση του τσάρου της Οικονομίας είναι «θέμα χρόνου».
Η εκτίμηση αυτή μάλιστα, ενισχύεται σύμφωνα με τον κ.Σταμάτη και από το γεγονός ότι κατά τη χθεσινή συνάντηση Παπανδρέου –Σόρος ο κ.Παπακωνσνατίνου ήταν απών κατά το μεγαλύτερο μέρος και συμμετείχε για λίγα λεπτά προς το τέλος της συνάντησης αφού είχαν ολοκληρωθεί η συνομιλίες των δύο ανδρών.
Σχολιάζοντας γενικά τη συνάντηση Παπανδρέου – Σόρος ο κ.Σταμάτης ανέφερε ότι..«δεν ήταν μια τυχαία επαφή» σημειώνοντας ότι σίγουα υποκρύπτει πολλά και από αυτή εξάγονται πολλά μηνύματα ενώ ο βουλευτής επεσήμανε και το ρόλο που έχει διαδραματίσει ο κ.Σόρος και στο θέμα των Σκοπίων.
Παράλληλα προέβλεψε ότι άμεσα πέρα από τις εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο με τη λήψη μέτρων, προέβλεψε ότι θα έχουμε και σημαντικές πολιτικές εξελίξεις ενώ έδειξε να κατανοεί την ανάγκη εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου στο δημόσιο, νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο χαρακτηρίζοντας την επιλογή αυτή ως αναγκαιότητα βάσει των οικονομικών δεδομένων που έχουν διαμορφωθεί. 

Σχόλια