Σάββατο, 23 Απριλίου 2011

Μα γιατί βρε λαοπρόβλητοι κρύβεστε σαν τα ποντίκια;

2010040801265-preview_425x.jpgΦέτος στην περιφορά του επιταφίου οι πλειονότητα των βουλευτων και των τοπικων αρχόντων της πόλης έπιασαν το μύνημα και έλαμψαν δια της απουσίας τους.
Μέχρι και πέρσι στην πρώτη γραμμη μοίραζαν ματιές και χειραψίες οι Ψωμιάδης, Παπαγεωργόπουλος,
Τσοχατζόπουλος, Βενιζέλος και πολλοί άλλοι .
Απο τους παραπάνω έλειπαν όλοιφοβουμενοι την κατακραυγή του κοσμου και πιθανά γιαουρτοκεράσματα.

Δυστυχως έλλειπε και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος που ανεξάρτητα απο τα θρησκευτικά του "πιστευω" ήτταν υποχρεωμένος να τιμήσει σημαντικές εκδηλώσεις της πόλης και των συμπολιτων του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.