Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Δημήτρης Λιντζέρης:"Αυτός ο νόμος, σε κάθε του άρθρο, κρύβεται από πίσω και κάποιο συμφέρον"


Ακούστε στο οπτικοποιημένο ηχητικό στο τέλος του άρθρου, τι είπε σήμερα στο Ράδιο 9  στην εκπομπή του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Λιντζέρης.
Μίλησε για τις  τις αντιδράσεις του στο νομοσχέδιο για το τζόγο...Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με αυτούς που αποφάσισαν να εγκρίνουν το νομοσχέδιο αυτό και γιατί το έκαναν, είπε:

«Ίσως λειτουργεί ένα άγχος είσπραξης κάποιων προϋποθέσεων, πολύ στενών που μπαίνουν στα πράγματα.  Αυτός ο νόμος, σε κάθε του άρθρο, κρύβεται από πίσω και κάποιο συμφέρον». 


Εμείς τώρα τι να πούμε;;
Τι να πούμε όταν ένας κυβερνητικός βουλευτής, λέει για ένα νόμο που φέρνει η κυβέρνησή του προς ψήφιση, ότι:
"σε κάθε του άρθρο, κρύβεται από πίσω και κάποιο συμφέρον"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.