Ξεσκεπάζουμε με στοιχεία, τα ψέματα για την πώληση της δημόσιας περιουσίας.



Δείτε στο Βίντεο στο τέλος του άρθρου όλο το ιστορικό για τα ψέματα, σχετικά με την πώληση της δημόσιας περιουσίας..
O κ πρωθυπουργός στις 22 Σεπ.2010 σε ομιλία του, σε εκδήλωση του Economic Club  (Νέα Υόρκη 2010), μεταξύ άλλων είπε :
"Για αυτό η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για απευθείας πωλήσεις, συμβάσεις παραχώρησης, δημοσίου διαγωνισμού, ιδιωτικοποιήσεων, στρατηγικών συνεργασιών ή χρηματοοικονομικών εταιρειών συμμετοχικού κεφαλαίου – εταιρειών «holding»....
Στις 15 Φεβ.2011 ο κ. Παπανδρέου στην ομιλία του , στην πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Δια Βίου Μάθησης και Σύνδεσης με την Απασχόληση, που τόνισε:

"Πάγια θέση μας είναι – και το επαναλαμβάνω για όσους, εντός ή και εκτός Ελλάδας, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει – ότι ναι, θα αξιοποιήσουμε τη δημόσια περιουσία. Θα αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη. Θα αξιοποιηθεί για την αποκλιμάκωση του χρέους.... αλλά κανείς μας να μην συγχέει τον όρο «αξιοποίηση» με τον όρο «πώληση». Η Ελλάδα δεν πουλάει  τη γη της"
Σήμερα (15/4/2011) ο κ. Παπακωνσταντίνου παρουσίασε στο υπουργικό συμβούλιο, το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-­2015 .
Δείτε τι αναφέρεται στις σελίδες 21 και 22 για την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας...
Διαδικασίες
Πώληση
– Συμβάσεις Παραχώρησης
– Στρατηγικός επενδυτής
– Μετοχοποίηση μέσω Χρηματιστηρίου
– Εταιρία συμμετοχών

Σας θυμίζουν κάτι τα πιο πάνω;;
Είναι ακριβώς ότι είχε πει ο πωθυπουργός στις 22 Σεπ.2010 σε ομιλία του, σε εκδήλωση του Economic Club  (Νέα Υόρκη 2010):
Για αυτό η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα για απευθείας πωλήσεις, συμβάσεις παραχώρησης, δημοσίου διαγωνισμού, ιδιωτικοποιήσεων, στρατηγικών συνεργασιών ή χρηματοοικονομικών εταιρειών συμμετοχικού κεφαλαίου – εταιρειών «holding»....
Μετά από όλα αυτά έχετε καμιά αμφιβολία για τα ψέματα;;
Έχετε καμιά αμφιβολία για την πώληση γης και δημόσιας περιουσίας;;


Υ.Γ
Αλήθεια εκείνο το νομοσχέδιο για την μη πώληση γης, πότε θα έρθει στην Βουλή;;;

Σχόλια

  1. Η γνώμη μου για την πολιτική χούντα είναι: Λογιστικός έλεγχος του χρέους - Δημοσίευση του πορίσματος στους πολίτες - Απαίτηση διαγραφής του επαχθούς χρέους στο διεθνές δικαστήριο και σε αντίθετη περίπτωση μονομερής στάση πληρωμών στο κομμάτι του επαχθούς χρέους - Σύλληψη και τάχυστη απέλαση των George Soros , John Polson , Goldman Sachs και ολόκληρης της τρόικα - Ειδικό δικαστήριο για την τωρινή και όλες τις κυβερνήσεις απο το 1985 τουλάχιστον με ταυτόχρονη απαγόρευση εξόδου απο την χώρα - οι ένοχοι θα πληρώσουν τα κλεμένα με αναγκαστική είσπραξη και για το υπόλοιπο που τυχόν δεν έχουν καταναγκαστική εργασία σε Δημόσια έργα - αλλαγή του Συντάγματος σύμφωνα με Μπέη - Κασιμάτη - αλλαγή πολιτεύματος σε άμμεση Δημοκρατία ή τουλάχιστον Προεδρική Δημοκρατία - κατάργηση όλων των Τραπεζών εκτός απο τέσσερις που θα είναι υποχρεωτικά Δημόσιες. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ αν θέλουμε την ΕΛΛΑΔΑ μας πίσω , ειδεμή είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΒΑΣΙΛΗΣ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.