Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Στέλνουν ορκωτούς εκτιμητές να ασχοληθούν με την αποτίμηση ..για το ξεπούλημα του αεροδρομίου.. Ν.ΚαζαντζάκηςΑπό τις 14 Απριλίου πρώτοι εμείς  είχαμε αναρτήσει την είδηση ότι επισπεύδουν το ξεπούλημα του αεροδρομίου.. Ν.Καζαντζάκης και ότι αναστάτωση έχουν  προκαλέσει στους υπαλλήλους της ΥΠΑ Ηρακλείου οι πληροφορίες που  αναφέρουν ότι την ερχόμενη βδομάδα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο αρμόδια επιτροπή από την Αθήνα η οποία έχει εντολή να δει από κοντά και να αποτιμήσει την αξία του αεροδρομίου Ν.Καζαντζάκης

Σήμερα  17 Απριλίου -λίγες μέρες μετά- το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδα «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» http://www.mesogios.gr/
έρχεται δυστυχώς να μας επιβεβαιώσει αφού με τίτλο ΠΩΛΕΙΤΑΙ το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» αναφέρει ότι  μπαίνουν στην τελική ευθεία όπως φαίνεται, από την κυβέρνηση, οι διαδικασίες, για την «αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας». Πιστή στις υποσχέσεις που έχει δώσει στην τρόικα, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας προσπαθεί να ολοκληρώσει έως τον Ιούνιο τη διαδικασία της απογραφής προκειμένου στη συνέχεια να προχωρήσει στους πλειστηριασμούς για την εξεύρεση των 7 δισεκατομμυρίων ευρώ έως το 2013. Η εφημερίδα αναφέρει  ότι σε αυτό το πλαίσιο, έρχονται στο Ηράκλειο εντός της εβδομάδος -πιθανότατα και σήμερα-ορκωτοί εκτιμητές προκειμένου να ασχοληθούν με την αποτίμηση του διεθνούς αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», το οποίο εντάσσεται στο πακέτο των 7 δισ.
 Παράλληλα, όμως προχωρούν και οι διαδικασίες, για τα υπόλοιπα  τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη, όπως το λιμάνι του Ηρακλείου και η πρώην αμερικανική Βάση Γουρνών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.