Μας πήρε είδηση και ο Στρος Καν..Αντιλήφθηκε ότι μόνο οι φτωχοί πληρώνουν φόρους στη χώρα μας

Άδειασε πάλι ο Στρος Καν τον Παπακωνσταντίνου...
"Αριστερότερος των αριστερών", μας προέκυψε ο κ. ΔΝΤ.
Δείτε τι είπε στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Στρος Καν, σε απάντηση του Μιχάλη Ιγνατίου για το αν η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει
Δείτε το Βίντεο..



Πιστεύετε πραγματικά ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει;
Strauss-Kahn: Μου αρέσει αυτό το είδος της βαθυστόχαστης ερώτησης.
Θα μπορούσα να δώσω μια σύντομη απάντηση;
Ναι, το πιστεύω. Όπως έχω πει πολλές φορές, αυτό είναι οδυνηρό, και καταλαβαίνω πόσο οδυνηρό είναι για τον ελληνικό λαό. Αλλά, νομίζω ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει. Για να γίνει αυτό, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα. Φυσικά, το πρόγραμμα αυτό πρέπει να εφαρμοστεί. Και, έτσι, η Ελλάδα θα τα καταφέρει, εφόσον συμβούν δύο πράγματα:
Κατ 'αρχάς, ότι όλα αυτά που είναι στο πρόγραμμα θα πραγματικά να υλοποιηθεί σε εύθετο χρόνο. Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Δεν υπάρχει καμιά συζήτηση για αυτό. Αλλά, δεν είναι αυτό το σημείο. Θα πρέπει να γίνει. Και η ελληνική κυβέρνηση, η οποία ήταν πολύ τολμηρή για την εφαρμογή πολλών μέτρων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, δεν θα πρέπει να μείνει από ατμό. Έτσι, θα πρέπει να προχωρήσουν, ότι τι πρέπει να γίνει είναι απολύτως απαραίτητο.
Όπως θα μπορούσαμε να περιμένουμε, ένα μέρος των όσων έχουν γίνει, δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο περιμέναμε. Για παράδειγμα, οι πλουσιότεροι άνθρωποι της χώρας εξακολουθούν να μην πληρώνουν τους φόρους που θα πλήρωναν σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για τα φορολογικά έσοδα. Αυτό είναι απλά φυσιολογικό. Έχετε καθυστερήσεις σε αυτό, αλλά ότι έχει προγραμματιστεί πρέπει να γίνει.

Σχόλια