Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

ΣΕ ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ

Την οδό της επίσχεσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν οι δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού σταθμού ALTER, εάν μέχρι τις 21 Απριλίου δεν έχουν εξοφληθεί. Παρά το ότι πρόκειται για ένα προσωπικό μέτρο αντίδρασης, οι δημοσιογράφοι που παραμένουν για 4 μήνες απλήρωτοι, αποφάσισαν να κινηθούν μαζικά εφόσον οι «απόπειρες απεργίας» αποδείχτηκαν άκαρπες: Ας μην ξεχνάμε ότι δικάστηκαν τόσο σε ημέρα που ο δικηγορικός σύλλογος απεργούσε όσο και σε ημέρα αργίας, από το δικαστήριο της Αθήνας....και αποφασίστηκε πως είναι παράνομες και καταχρηστικές. Η επίσχεση φαίνεται το μόνο όπλο μάχης, τώρα πια, στα χέρια των εργαζομένων, ενώ έντονα συζητείται το ενδεχόμενο να «ρίξουν μαύρο» στο κανάλι. Δηλαδή να κατεβάσουν τον διακόπτη μετάδοσης προγράμματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.