Ο Καρατζαφέρης είχε ζητήσει ενημέρωση από τον Μεϊμαράκη..

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ΥΠΕΘΑ ΕΔΩ :
"Τη Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007 και ώρα 12:00, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, θα επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κατόπιν αιτήματός του, προκειμένου να ενημερωθεί για θέματα του Υπουργείου."
Η επίσκεψη-ενημέρωση όπως προκύπτει..από το ΑΠΕ , πραγματοποιήθηκε στις 5/11/2007 και διήρκεσε 2 ώρες.

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και οι αρμόδιοι επιτελείς ενημέρωσαν τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη για θέματα που αφορούν σε ολόκληρο το φάσμα της αμυντικής πολιτικής της χώρας. 
Τώρα το τι ακριβώς συζήτησαν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε..
Πάντως σε δυο ώρες θα είχε την ευκαιρία να υποβάλλει αρκετές ερωτήσεις ο κ. Καρατζαφέρης.

Σχόλια

  1. Τι ακριβώς αποδεικύει το παραπάνω; Ότι ο Καρατζαφέρης επισκέφθηκε τον τότε ΥΕΘΑ Μεϊμαράκη, καί;

    Όπως έχει επισκεφθεί και το η Βενιζέλο, και ναι σε μια επίσκεψη εξοπλιστικά, Εθνική άμυνα και εξωτερική κίνδυνοι είναι το κυρίαρχο θέμα συζητήσεως.(Εκτος και αν ο Βαγγέλας ήθελε να μιλήσουν για μαγειρική).

    ΥΓ Οι τελευτές δόσεις των υποβρυχιων καταβλήθηκαν επί ΝΔ όπως και κάποια εμβάσματα 11 εκατομμυρίων…και κοίτα να δεις που ο Βαγγέλας ήταν ΥΕΘΑ, τυχαίο;(που είπε και ίδιος στο Mega)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή, για να καταλάβω, το υποβρύχιο το πήραμε χάρη στις επισκέψεις και πιέσεις του ΛΑ.Ο.Σ στο ΥΕΘΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα είναι ξεκάθαρο το τί σημαίνει.
    Είναι δυνατόν να μην το καταλαβαίνεις?
    Εδώ τα παιδιά της Πολιτικής Άνοιξης σου το υπογραμμίσανε κιόλας.
    Ο Καρατζαφέρης τα παίρνει χοντρά από τους Γερμανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά η γελοιότητα της ΝΔ έχει πιάσει πάτο. Μέχρι και Καρατζαφερης τους βάζει χοντρό χέρι !!!

    Ειδικά ο Α Γεωργιάδης τον έχει κάνει εντελώς Ρομπα Ξεκούμπωτη τον Μειμαρακη και ο χαζό-Σαμαρας βλέπει ακούει αλλά μουγκαφων!

    Ξεφτίλα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.