ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ! ΛΥΣΗ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!

Σας παρουσιάζουμε σήμερα σε πανελλήνια και παντουρκική αποκλειστικότητα το προσχέδιο της μυστικής συμφωνίας Ερντογκάν- Παπανδρέου! Λύσεις ΣΟΚ αλλά ΔΝΤ και στα ελληνοτουρκικά. Θετικές προβλέψεις των δυο ηγετών.
Όλα ξεκίνησαν από την απίστευτη κατάσταση που ...
επικρατεί στο στρατό ξηράς! Τραγικές ελλείψεις σε καύσιμα, ανταλλακτικά και λάδια έχουν ακινητοποιήσει την ελληνική αποτρεπτική δύναμη μέσα στα στρατόπεδα!
Ο στόχος του πρωθυπουργού είναι πλέον σαφέστατος: η κατάργηση του στρατού λόγω των οικονομικών δυσκολιών και η ανάθεση της φύλαξης του εθνικού μας χώρου έναντι ενοικίου σε Τούρκους στρατιώτες.
Το προσχέδιο της συμφωνίας Παπανδρέου - Ερντογκάν προβλέπει οι Τούρκοι στρατιώτες που θα
επανδρώσουν τον Ελληνικό στρατό, να φορούν στη στολή τους το ελληνικό εθνόσημο.
Κάτι είναι κι αυτό! Τουλάχιστον θα νιώθουμε πιο ασφαλείς!
Επίσης με τη συμφωνία που θα κλείνει όλες τις ελληνοτουρκικές διαφορές, προβλέπετε η συνεκμετάλλευση του θαλάσσιου πλούτου του Αιγαίου, το οποίο θα παραμείνει στην Ελλάδα ως έχει, απλά θα υπάρχει Τούρκος διορισμένος αναπληρωτής στις περιφέρειες του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου.
Το Ελληνικό ναυτικό θα παραμείνει με την προσθήκη όμως Τούρκου υποπλοιάρχου σε όλα μας τα σκάφη.
Τουρκικές βιομηχανίες όπλων θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα για συμπαραγωγή και Έλληνες εργάτες θα εργάζονται στις γραμμές παραγωγής με σκοπό να μειωθεί η ανεργία.
Το Τουρκικό Λιμενικό θα αναλάβει τη φύλαξη του Αιγαίου και την εκκαθάριση όλων των παράνομων μεταναστών από τα νησιά.
Ειδικές μονάδες του Τουρκικού Στρατού θα εκκενώσουν το κέντρο της Αθήνας από τους παράνομους μετανάστες και υπόσχονται ότι σε ένα χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων τους δεν θα υπάρχει ίχνος παράνομου μετανάστη στη χώρα. Διαθέτουν το know how και την όλη τεχνογνωσία από παρόμοιες περιπτώσεις που αντιμετώπισαν οι ίδιοι τον προηγούμενο αιώνα (Αρμένιοι, Πόντιοι και λοιποί)
Επίσης προβλέπεται η μείωση των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου σε 100 με ταυτόχρονη κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.
Οι βουλευτές δεν θα μπορούν να βρίσκονται στη θέση τους παραπάνω από δυο χρόνια. Μετά θα επιστρέφουν στην προηγούμενη εργασία τους υποχρεωτικά και δεν θα μπορούν να είναι εκ νέου υποψήφιοι ούτε αυτοί ούτε κάποιο μέλος της οικογένειάς τους.
Αυτοί είναι οι κύριοι άξονες της ελληνοτουρκικής συμφωνίας. Αύριο θα σας έχουμε λεπτομέρειες. 
 
http://taxalia.blogspot.com/2011/04/blog-post_6622.html

Σχόλια