Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Τούρκοι επιχειρηματίες θέλουν να αγοράσουν τον Πανθρακικό;;

Εφημερίδα Γκιουντέμ 15-4-2011
‘Έγινε γνωστό πως εκπρόσωποι της Ουλκέρ και της Ζιραάτ ζήτησαν να αγοράσουν την ποδοσφαιρική ομάδα Β εθνικής Πανθρακικό.
Με βάση την είδηση του Ρουλί Νταβράνογλου από την εφημερίδα Μιλλιέτ, Τούρκοι επιχειρηματίες που επιθυμούνε να αγοράσουν τον Πανθρακικό –ομάδα Β εθνικής- πραγματοποίησαν επίσκεψη έκπληξη στην Κομοτηνή.
Με βάση την είδηση με τίτλο ¨Οι Τούρκοι στην Κομοτηνή¨ που δημοσιεύει η εφημερίδα Εξέδρα, οι εκπρόσωποι της Ουλκέρ και της Ζιραάτ ήρθαν με ελικόπτερο στην Κομοτηνή, είδαν τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού και συζήτησαν με τους διοικούντες του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τσελέπης και ο χορηγός Θόδωρος Σαββάκης....
απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, και είπαν πως όταν έρθει ο καιρός θα γίνουν οι ανακοινώσεις.
Από την άλλη, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Δημήτρης Ανατολάκης έφερε το θέμα στη βουλή και ζήτησε από τον ΥΠΕΞ Δρούτσα να κοιτάξει το θέμα σχολαστικά. Χαρά προκάλεσε στους οπαδούς της ομάδας, το αίτημα των Τούρκων επιχειρηματιών προς τον Πανθρακικό.
Μιλώντας σχετικά ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μανανάς είπε πως κατά τις προηγούμενες συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. Ο Μανανάς δήλωσε : ¨Καθώς εδώ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για τους Τούρκους δεν μπορούμε να πούμε ούτε όχι ούτε ναι. Παρατηρούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε το αποτέλεσμα¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.