Τούρκοι επιχειρηματίες θέλουν να αγοράσουν τον Πανθρακικό;;

Εφημερίδα Γκιουντέμ 15-4-2011
‘Έγινε γνωστό πως εκπρόσωποι της Ουλκέρ και της Ζιραάτ ζήτησαν να αγοράσουν την ποδοσφαιρική ομάδα Β εθνικής Πανθρακικό.
Με βάση την είδηση του Ρουλί Νταβράνογλου από την εφημερίδα Μιλλιέτ, Τούρκοι επιχειρηματίες που επιθυμούνε να αγοράσουν τον Πανθρακικό –ομάδα Β εθνικής- πραγματοποίησαν επίσκεψη έκπληξη στην Κομοτηνή.
Με βάση την είδηση με τίτλο ¨Οι Τούρκοι στην Κομοτηνή¨ που δημοσιεύει η εφημερίδα Εξέδρα, οι εκπρόσωποι της Ουλκέρ και της Ζιραάτ ήρθαν με ελικόπτερο στην Κομοτηνή, είδαν τις εγκαταστάσεις του Πανθρακικού και συζήτησαν με τους διοικούντες του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Τσελέπης και ο χορηγός Θόδωρος Σαββάκης....
απέφυγαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες, και είπαν πως όταν έρθει ο καιρός θα γίνουν οι ανακοινώσεις.
Από την άλλη, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Δημήτρης Ανατολάκης έφερε το θέμα στη βουλή και ζήτησε από τον ΥΠΕΞ Δρούτσα να κοιτάξει το θέμα σχολαστικά. Χαρά προκάλεσε στους οπαδούς της ομάδας, το αίτημα των Τούρκων επιχειρηματιών προς τον Πανθρακικό.
Μιλώντας σχετικά ο αντιδήμαρχος Γιώργος Μανανάς είπε πως κατά τις προηγούμενες συνομιλίες ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είχε προκύψει κάποιο αποτέλεσμα. Ο Μανανάς δήλωσε : ¨Καθώς εδώ είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος για τους Τούρκους δεν μπορούμε να πούμε ούτε όχι ούτε ναι. Παρατηρούμε τις εξελίξεις και περιμένουμε το αποτέλεσμα¨.

Σχόλια