Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Καρατζαφέρης: Όταν πλοίο διέρχεται τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, θα βυθίζεται....

ΒΥΘΙΣΑΤΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ
Καρατζαφέρης στη Λάρισα (2/4/2011).

Μίλησε για όλους και για όλα..
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι είπε για τους λαθρομετανάστες. Υποσχέθηκε ότι θα διώξει μέσα σε ένα χρόνο 1.700.000 αλλοδαπούς, μόλις έρθει στα πράγματα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Υ.Γ
Τώρα πως θα διώξει 1.700.000 λαθρομετανάστες σε ένα χρόνο, είναι ένα ζήτημα...
Γιατί υπάρχει διαφορά στο να λες και να υλοποιείς αυτά που λες.
Φυσικά και δεν αναφερόταν στους λαθρομετανάστες ο κ. Καρατζαφέρης, όταν είπε για πλοίο που διέρχεται τα ελληνικά χωρικά ύδατα, ότι θα βυθίζεται.
Αναφέρθηκε στις πτήσεις και διελεύσεις χωρίς άδεια και σχέδια πτήσης.
Μας θυμίζει λίγο το βυθίσατε το ΧΟΡΑ..
Από λόγια, πυροτεχνήματα και μεγάλες κουβέντες έχουμε χορτάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.