Γ. Μιχελάκης, για Θ. Πάγκαλο και για ραδιοφωνικό σταθμό 9,84




http://www.report24.gr/wp-content/uploads/mixelakis-good.jpg"Υπάρχει κυβέρνηση; Υπάρχει πρωθυπουργός; Δεν ενοχλείται από τα αποκαλυπτήρια του υβριστή και ψευδόμενου αντιπροέδρου;", διερωτήθη ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στο περιεχόμενο ομιλίας του Θόδωρου Πάγκαλου στην Κωσταντινούπολη.

Απαντώντας στην κριτική του κ. Πάγκαλου τόσο προς το πρόσωπό του όσο και προς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο κ. Μιχελάκης σημείωσε πως " μετά από τρεις συνεχείς ανακοινώσεις που διαψεύστηκαν αντιλαμβάνομαι τον πανικό του γιατί ήξερε πως θα αποκαλυφθούν τα ψέματά του. Είναι η γνωστή αντίδρασή του. Υβρεις και τίποτα άλλο. Αρχισε να βρίζει τους πάντες και τα πάντα , δεν θα τον ακολουθήσουμε στον κατήφορό του".

Για τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84

Σχετικά με δημοσιεύματα που φέρουν τον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84 με άνωθεν εντολή να μην μεταδώσει μετά από πολλά χρόνια τη λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας ούτε και την Ανάσταση για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι που διαβιούν στη χώρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ χαρακτήρισε προκλητική και πρωτοφανή την απόφαση αυτή.

"Ποιός είπε ότι ενοχλήθηκαν οι μουσουλμάνοι; Αντιθέτως από την απόφαση που παίρνει η διοίκηση του σταθμού είναι βέβαιο ότι προκαλούνται όλοι οι κάτοικοι της Αττικής. Είναι μια πρωτοφανής απόφαση που δείχνει ότι ο δρόμος που ακολουθεί η διοίκηση του σταθμού είναι ολισθηρός", δήλωσε ο κ. Μιχελάκης καλώντας τη διοίκηση του σταθμού να αναθεωρήσει την απόφασή της.

Σχόλια