Πέμπτη, 21 Απριλίου 2011

Κλείνουν λόγω εργασιών τα Τέμπη στις 27 και 28 Απριλίου

http://www.newsfilter.gr/wp-content/uploads/2010/05/%CE%A4%CE%95%CE%9C%CE%A0%CE%97.jpgΚλειστή θα μείνει λόγω εργασιών η εθνική οδός στην κοιλάδα των Τεμπών, στις 27 και 28 Απριλίου και θα γίνεται από την τροχαία εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η κίνηση θα διεξάγεται από τις εναλλακτικές διαδρομές που είχαν σχεδιαστεί τον Δεκέμβριο του 2009 και έχουν ως εξής:

-Λάρισα - Ελασσόνα - Κοζάνη - κόμβος Δρεπάνου Εγνατίας

-Λάρισα - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Γέφυρα Μουργκάνι - Παναγιά - Εγνατία

-Λάρισα - Τρίκαλα - Καλαμπάκα - Γέφυρα Μουργκάνι - Γρεβενά.
 
http://dexiextrem.blogspot.com/2011/04/27-28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.