Κυριακή, 17 Απριλίου 2011

Απ το 2013, πήγαμε στο συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου από την κρίση δεν υπάρχει...

Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου για να θυμηθείτε τι έχει πει ο κ. Πρωθυπουργός για την κρίση: 
Βουλή  18/12/2010
Ομιλία Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στην συνεδρίαση της Κ.Ο του Κινήματος.
- Γιατί θέλω το 2013, να μπορούμε ως Κίνημα να κοιτάξουμε τον Έλληνα πολίτη στα μάτια και να του πούμε «κάναμε το καθήκον μας»
- Θα κάνω τα πάντα, ώστε το 2013, με την έξοδό μας από το Μνημόνιο, να μην σκιάζει τίποτα τη νέα Ελλάδα που οικοδομούμε..
- Nα κάνουμε τα πάντα, ώστε το 2013 να νιώθουμε υπερήφανοι που σώσαμε τη χώρα, που ανορθώσαμε τη χώρα, που αλλάξαμε την Ελλάδα.
Ιπποκράτους  15/4/2011
Ομιλία Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, στη συνεδρίαση της Κ.Ο του Κινήματος
"Συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου από την κρίση δεν υπάρχει."

Ρε Γιώργο, αφου δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία εξόδου απ την κρίση, τότε για μας έλεγες ότι τα 2013 θα έχουμε σωθεί ;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.