Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Η Εθνική Τράπεζα αρνείται να απαντήσει για τη χορηγία στο ΣΚΑΙ για το "1821"

Απίστευτο!!!!!
Η Εθνική Τράπεζα αρνείται να απαντήσει στο ερώτημα: πόσα χρήματα έδωσε χορηγία για το...

«ελληνοπρεπές» ντοκιμαντέρ του Σκάϊ!!!
Ο Βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για να μάθει ο ελληνικός λαός, πόσα χρήματα διέθεσε η Εθνική Τράπεζα, ως χορηγία του ντοκιμαντέρ 1821 στο Σκάϊ.
Η Εθνική Τράπεζα αρνήθηκε να απαντήσει για το ποσό.
Όταν η Εθνική Τράπεζα συμπεριφέρεται ως Τράπεζα και όχι ως Εθνική Τράπεζα, τότε σταματάει η λογική!!!!http://taxalia.blogspot.com/2011/04/1821.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.