Τετάρτη, 13 Απριλίου 2011

Μήν στριμώχνεστε στους 180 κ. Μπακογιάννη...

Η πρόεδρος του κινήματος «Δημοκρατική Συμμαχία» κ. Ντόρα Μπακογιάννη, έγινε σήμερα δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
Μετά την συνάντηση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να καταθέσω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τους προβληματισμούς μου και την αγωνία μου για το αύριο. Η κατάσταση σήμερα έτσι όπως διαμορφώνεται ενέχει τον κίνδυνο οι θυσίες των Ελλήνων να μην πιάσουν τόπο. Και αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε.
Τα πολιτικά κόμματα περιμένουν να σκάσει η χειροβομβίδα το ένα στα χέρια του άλλου. Θεωρώ ότι είναι η ώρα και έκανα μία τέτοια πρόταση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με πρωτοβουλία του να γίνει μία συζήτηση με τα κόμματα, έτσι ώστε να υπάρξει τουλάχιστον ένα μίνιμουμ εθνικής συνεννόησης, για να μπορέσει το πακέτο ανάκαμψης και διαρθρωτικών αλλαγών για τη χώρα να ψηφιστεί από 180 βουλευτές στη Βουλή.
Το παράδειγμα της Πορτογαλίας δείχνει ότι είναι απολύτως αναγκαίο να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ των κομμάτων. Πέραν του ότι ένα τέτοιο μήνυμα συνεννόησης θα ήταν ένα πολύ δυνατό μήνυμα αυτοπεποίθησης και για τις αγορές, αλλά και για τον ίδιο τον ελληνικό λαό, που θα ένιωθε ότι υπάρχει σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση».
Σημείωση Αντίλογου :
Λογικά ακούγονται πολλά από αυτά που προτείνει η κ. Μπακογιάννη σε κάθε ευκαιρία .

Δεν μας λέει όμως πού βασίζεται να νομίζει ότι υπάρχει έστω ΜΙΑ περίπτωση ακόμα και ΑΝ ψηφισθεί κάποιο πακέτο με 180 βουλευτές από την σημερινή βουλή να γίνει αποδεκτό με συναίνεση από τον Ελληνικό Λαό.
Δεν βλέπει τις δημοσκοπήσεις και την εκτίμηση που τρέφουν στα κόμματα οι πολίτες ;;;
Στις συναντήσεις που έχει σε όλη την Ελλάδα άκουσε κάποιον να μιλά για "Δίκαια Μέτρα" ώστε να "ευχαριστηθεί" άν ψηφισθούν αυτά από 180 βουλευτές ;;;
Δεν νομίζω... 


http://antilogos-gr.blogspot.com/2011/04/180.html 

1 σχόλιο:

  1. Τελικά η "κυρία" αυτή μαζί με τον υπερκολοτούμπα δεν ψήφισαν το μνημόνιο; Τώρα τι ζητά ελάχιστη συνενόηση; Σε άλλη χώρα ζεί από ότι φαίνετε. Με τόσα χρήματα που έχει που να καταλάβει τι έκανε στους Έλληνες.
    Νικηφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.