Μετά τις 15 Απριλίου, "στο σφυρί" κρατικά αγροτεμάχια

Αρχίζουν μετά τις 15 Απριλίου, οι δημοπρασίες αγροτεμαχίων.
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ανοίγει τον "χορό" της αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, βγάζοντας "στο σφυρί" για ενοικίαση χιλιάδες αγροτεμάχια, που έχει στην ιδιοκτησία του το δημόσιο, ξεκινώντας από την κεντρική Μακεδονία.
Πρόκειται για μακροχρόνιες συμβάσεις μίσθωσης...
Μόνο στην Κεντρική Μακεδονία το δημόσιο κατέχει...
635.000 στρέματα, που αντιστοιχούν σε 7000 περίπου αγροτεμάχια.
Δείτε τι είπε ο κ. Σκαναδαλίδης για το θέμα.
Όποιος καταλάβε τι είπε ο υπουργός, ευρύτερα να μας το πεί και εμάς..

"Θα είναι σε τέτοιες περιοχές που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για ευρύτερες εγκαταστάσεις που έχουν σχέση με ευρύτερες πολεοδομικές συγκροτήσεις,  με θέματα εξελιγμένων μορφών βιομηχανίας ή άλλων ειδών ανάπτυξης. Θα τα δούμε και θα δούμε ποια είναι αυτά και αναλόγως μπορεί να τα εντάξουμε σε αυτό το σχέδιο"

Σχόλια

  1. Oι πονηρολόγο που πιστεύουν πως αγόρασαν τον κόσμο με τις ψηφιακές εγγραφές που μας πλασάρουν για χρημα εχουν στο ματι τα νησιά μας και τις δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς που φτιάξαμε εμεις με τον ιδρώτα το δικο μας και των προγόνων μας.

    Τα θελουν ολα και τα θελουν κοψοχρονιά. Αν και οταν τα αποκτήσουν, ελπίζω σαν καλοι πατριώτες να ξεχάσετε την πατροπαράδοτη φιλοξενεία και να τους κάνετε τη ζωη μαρτύριο. Να μην δω ουτε εναν Έλληνα να τρέχη ξωπίσω τους να γλύφη για ενα ξεροκόματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.