Για το e-mail της χρεωκοπίας: Ρε άι σιχτίρ !

Δεν παίζονται αυτοί οι Πασόκοι, ρε παιδί μου.
Όλο το ιντερνετ ξέρει, με στοιχεία, ότι "το e-mail της χρεωκοπίας" πρωτοδημοσιεύθηκε στο portal zougla και όχι σε blog !
Όμως η ελεγχόμενη από το ΠΑΣΟΚ "ενημέρωση", παραποιεί την πραγματικότητα με χυδαίο τρόπο, μιλώντας για "τρία μπλογκς", για "μπλόγκερ από την επαρχία" για "ιντερνετ καφέ" κι άλλα παραμύθια. Για να κερδίσει πολιτικούς πόντους, το ΠΑΣΟΚ...
 έβαλε το μπλογκ press-gr (να θυμήσουμε ότι η δεσποινίς Καψαμπέλη, προσελήφθη από το ΠΑΣΟΚ σε γραφείο τύπου Υπουργείου, όπως αποκαλύψαμε), να γράψει ένα άρθρο, με δήθεν πληροφορίες ότι το e-mail το έστειλαν "κύκλοι της Ν.Δ.". Πράγμα, βεβαίως για όποιον έχει στοιχειώδη νοημοσύνη, απολύτως μυθώδες, αφού, δεν πρόκειται για e-mail, όπως επίμονα διαχέουν, κρύβοντας την αλήθεια, αλλά για άρθρο της zougla !

Στη συνέχεια, ο Καρχιμάκης, σε μια εξευτελιστική για τον ίδιο ενέργεια, επέρριψε ευθύνες στη ΝΔ, χρησιμοποιώντας ως απόδειξη ευθύνης της Ν.Δ. το δημοσίευμα του press-gr !!!!!!!!!!!!
Μάλιστα, το press-gr, άφησε για μέρες ψηλά το σχετικό παραμύθι, σε συνεννόηση βεβαίως με το ΠΑΣΟΚ. Ρε είναι δυνατόν να νομίζετε ότι οι Έλληνες είναι τόσο μαλάκες; Τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ υποτιμάτε. Τόσο χαϊβάνια νομίζετε ότι είναι οι οπαδοί σας ;

Εξαιρούν λοιπόν από την κουβέντα και κανείς δεν αναφέρεται στην αλήθεια που ξέρει όλο το διαδίκτυο: ότι e-mail ξεκίνησε από τη zougla.
Αυτή είναι η δυσάρεστη για τους παλιοκομματικούς προπαγανδιστές αλήθεια, οπότε όλος ο καβγάς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι αστείος.
Η δε προπαγάνδα του Καρχιμάκη, ό,τι πιό γελοίο έχουμε δεί τα τελευταία χρόνια.
Απόδειξη;
Αφού πρωτο-δημοσιεύθηκε σε μπλογκ όπως λένε ας μας πούνε σε ποιό μπλογκ πρωτοδημοσιεύθηκε!

Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Δεν το λένε, επειδή ξέρουν ότι αν πούνε "στο Χ blog", οι χρήστες θα κάνουν μια αναδρομή στο web archive ή στην cache της google και θα δουν το παραμύθι.

Αλλά, από τη μιά η ημιμάθεια των δημοσιογράφων, που δεν κάνουν την κρίσιμη ερώτηση "σε ποιό μπλογκ ρε πρωτοδημοσιεύθηκε;" κι από την άλλη, αυτός ο φθηνός γκεμπελισμός του Καρχιμάκη, υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και μας φτύνουν κατάμουτρα.

Ξαναρωτάμε για κάθε νοήμονα άνθρωπο:
Όλο το ιντερνετ βοά -επειδή παρουσιάστηκαν στοιχεία- ότι το e-mail ξεκίνησε από τη zougla. Γιατί το κρύβετε; Γιατί δεν λέτε από ποιό blog ξεκίνησε για να το τσεκάρουμε κι εμείς;

Μήπως αν ξαναπούμε για χιλιοστή φορά, ότι το e-mail πρωτοδημοσιέυθηκε στη zougla του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, θα το κατανοήσεις δημοσιογράφε;

Να το ξαναπούμε:

Το "e-mail της χρεωκοπίας", πρωτοδημοσιέυθηκε στο site zougla.

Να το ξαναπούμε ακόμη μιά, μπας και το εμπεδώσεις;

Το "e-mail της χρεωκοπίας", πρωτοδημοσιέυθηκε στο site zougla. Από κεί το πήραν, όσοι χαζομπλόγκερς το πήραν.
 

Σχόλια

  1. μόνο αυτό ?
    εδώ δείτε ποιότητα δημοσιογραφίας ,τρομάρα τους

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=257253&cid=21

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στοχος τους ειναι (εντολές άνωθεν εκτελούν οπως σχεδον ολα τα κρατη) να κλεισουν τα μπλογκς και να μας υποχρεώσουν να βγάζουμε άδεια για να μπουμε στο ίντερνετ. Δηλαδή καθε φορα που μπαινεις θα βαζεις την ψηφιακή υπογραφή σου και καθε τι που κανεις στο διαδύκτιο θα ειναι καταγραμμένο στον ψηφιακό λογαριασμό σου.

    Οταν ακούτε τους κρατούντες να μιλουν για την ανάγκη διαφάνειας στην κοινωνία να ξέρετε οτι εννοούν την απροκάλυπτη παρακαλούθηση μας και την απαίτηση τους να γνωρίζουν και να ελέγχουν καθε πτυχη της ζωης μας.

    http://www.corbettreport.com/articles/20100205_rising_tide_internet_censorship.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.