Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

Μέρκελ: Μείωση των επιτοκίων..αν πουλήσετε "τα ασημικά"


Σήμερα στο Γερμανικό κοινοβούλιο η Μέρκελ ανέλυσε τις προτάσεις της, που θα παρουσιάσει στους Ευρωπαίους ηγέτες σχετικά με το σχέδιο διάσωσης και την συντονισμένη οικονομική πολιτική.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με... άρθρο του Βloomberg , η Μέρκελ σήμερα σε ομιλία της στο Γερμανικό κοινοβούλιο, φέρεται να δήλωσε ότι, θα μπορούσε να μειώσει τα επιτόκια δανεισμού αν η Ελλάδα συμφωνούσε να πουλήσει κρατική περιουσία...
Αν αυτό δεν είναι εκβιασμός και ωμή παρέμβαση... τότε τι είναι;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.