Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Προσοχή! Αυτά δεν τα λέει ο Αλαβάνος αλλά ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!

H κ. Μπατζελή δείχνει ενθουσιασμένη...
Το video που ακολουθεί είναι απόσπασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού Γιώργου Α. Παπανδρέου ,  στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στην Αθήνα. (29/03/2011)
Δείτε το video με προσοχή για να αντιληφθείτε πως χτίζεται η παγκοσμιοποίηση..
Δείτε και πέστε μας τι είστε ;;Εμείς πάντως είμαστε υπερήφανοι, γιατί είμαστε Έλληνες...σκέτο


2 σχόλια:

  1. το πιο αστειο ειναι πιστεετε κιολασ οτι ειστε και ελληνες σκετοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουφ... δεν αντέχω ούτε να τον διαβάζω... Εφτασα μέχρι εκεί που έλεγε περι αγορών που έλεγαν ότι εάν κάναμε το σωστο κλπ... Εγώ δεν είμαι οι αγορές, αλλά επειδή είμαι μπακάλης μπορώ να πω στον ΓΑΠ ότι, σε ένα μπακάλικο δεν ξοδεύεις περισσότερα από όσα εισπράττεις, και όλα τα άλλα που κάνει ένα μπακάλικο όταν έχει δυσκολίες. Βασικά θέλει ειλικρίνεια με τον εαυτό σου και με τους πελάτες και προμηθευτές.

    Η Κυβέρνηση ΓΑΠ ονομάσε το ψέμα αλήθεια, και δεν έκανε τίποτα από όσα κάνει ένα μπακάλικο.

    Πού τον βρήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.