"Ανασφαλής η Νέα Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης συκοφαντεί και λασπολογεί αντί να ασχολείται με τα τεράστια προβλήματα της πόλης μας"

Β.Παπαγεωργόπουλος : ” Τελείως ανασφαλής πρέπει να αισθάνεται η νέα Διοίκηση του Δ.Θ., αφού την ώρα που την Θεσσαλονίκη ταλανίζουν δεκάδες προβλήματα αυτή ασχολείται με την προηγούμενη Διοίκηση, μια Διοίκηση που ψήφισαν οι συμπολίτες μας για 3 συνεχόμενες φορές σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, μια Διοίκηση που άφησε πίσω της ένα τεράστιο έργο που το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι οι συμπολίτες μας.
Η νέα Διοίκηση αντί να συκοφαντεί με χαλκευμένα στοιχεία την προηγούμενη Διοίκηση, θα έπρεπε να ασχολείται π.χ. με το παραεμπόριο που έχει εξελιχθεί σε μάστιγα του επιχειρηματικού κόσμου και αλλοιώνει συγχρόνως την εμφάνιση της πόλης μας.
Αντί να λασπολογεί θα έπρεπε να ασχολείται με την καθαριότητα της πόλης που κάθε μέρα γίνεται και πιο προβληματική.
Αντί να κάνει εξαγγελίες για μνημείο Νεοτούρκων, γκέι παρελάσεις, περιοχή πορνείων, ευθανασία αδέσποτων κ.λ.π., θα έπρεπε να ασχολείται με τα «διπλοπαρκαρισμένα» που έχουν καταστήσει τους κυριότερους δρόμους της πόλης μας κυριολεκτικά απροσπέλαστους.
Αντί να διώκει ευσυνείδητους υπαλλήλους, να απολύει μονίμους και να αποκαλεί φασίστες συνδικαλιστές του δήμου μας, θα έπρεπε να δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας και να αγκαλιάζει όλους τους εργαζόμενους.
Αντί να παροπλίζει επιτυχημένα πολιτιστικά συγκροτήματα όπως το «Παραδοσιακό» του Δήμου μας, και να καταργεί θεσμούς  όπως η «Γιορτή του Αθλητισμού» να δίνει πραγματική πολιτιστική τροφή στους συμπολίτες μας.
Αντί να καταργεί τα επιδόματα προς τις πολύτεκνες οικογένειες, να στηρίζει με όλους τους τρόπους τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.
Αντί να στεφανώνει με την ημισέληνο την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αντί να προτείνει το «Νέα Μακεδονία» (!) για όνομα των Σκοπίων θα έπρεπε να στηρίζει τις Εθνικές μας θέσεις που καταγράφονται στα ψηφίσματα του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Δυστυχώς η νέα Διοίκηση του Δ.Θ. αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων.”
Vassilis Papageorgopoulos

Σχόλια