ΛΙΑΣΚΟΣ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ!

«Η χθεσινή δήλωση του κ. Καρατζαφέρη, με την οποία με καλεί να παραλάβω το ηχητικό ντοκουμέντο της μεταξύ μας τηλεφωνικής συνομιλίας, συνιστά δημόσια ομολογία ποινικού αδικήματος. Συνιστά αθλιότητα κατά της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτισμού.
Πρόκειται για βαρύτατη προσβολή των ατομικών μου δικαιωμάτων και θίγει την προσωπική μου ελευθερία.
Καλώ τον κ. Καρατζαφέρη να προβεί, εντός της ημέρας, σε
δημόσια δήλωση συγνώμης.
Είναι προφανές ότι το αδίκημα αυτό του κ. Καρατζαφέρη θα είχε, ήδη, προκαλέσει την παρέμβαση του Εισαγγελέα, εάν ο κ. Καρατζαφέρης δεν εκαλύπτετο από τη βουλευτική ασυλία». 
 

Σχόλια

  1. Έρχεται και η συγγνώμη όπου ναναι, να μείνει ανήσυχος ο κύριος Λιάσκος.

    http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=54426&catID=1


    Από την άλλη, όμως, ο ΛΑΟΣ επισημαίνει ότι η αναφορά Καρατζαφέρη σε ηχογραφημένη συνομιλία και φωτογραφίες αφορά αποκλειστικά και μόνο στη συνάντηση που είχαν οι δυο άνδρες την περασμένη Πέμπτη. Κατα τη διάρκειά της ελήφθησαν δύο φωτογραφίες - η μια μάλιστα με το στέλεχος του ΛΑΟΣ που έκανε τις επαφές για τη "μεταγραφή" Λιάσκου - ενώ ηχογραφήθηκε και δήλωση καλωσορίσματος για την προσχώρηση του Α. Λιάσκου στο κόμμα!!! Πηγές του ΛΑΟΣ επισημαίνουν ότι η δήλωση επρόκειτο να "παίξει" στο ραδιόφωνο την επόμενη ημέρα της απεργίας των δημοσιογράφων...


    http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showprel?service=3&maindoc=9726716

    Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:



    «Προς την εμφανή και αφανή ηγεσία της ΝΔ:

    Ψυχραιμία παιδιά!

    Με πιέσεις, εκβιασμούς, απειλές και χυδαιότητες δεν μπορείτε να κρατήσετε επώνυμους και λιγότερο επώνυμους που προσέρχονται στον ΛΑ.Ο.Σ.

    Με τον αδύναμο και φοβικό κ. Λιάσκο έπιασαν οι εκβιασμοί και οι πιέσεις σας.

    Αυτό δεν συνεπάγεται ότι και τα υπόλοιπα στελέχη θα υποκύψουν το ίδιο.

    Καλή σας νύχτα!».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.