Μιχελάκης: Ψεύτες ο Καρχιμάκης και ο Πεταλωτής

Νέα σφοδρή επίθεση κατά του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μ.Καρχιμάκη καθώς και του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ.Πεταλωτή, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή τις  δηλώσεις του κ. Καρχιμάκη με τις οποίες εμπλέκει τη ΝΔ σε διαρροές σε bloggs περί χρεοκοπίας της χώρας.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ο κ. Καρχιμάκης, μιλώντας το πρωί στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, είπε κατά λέξη:
“Διαπιστώσαμε βέβαια και αυτό το κατάπτυστο δημοσίευμα μέσω των blogs όπου, από ό,τι διαβάζω και σήμερα και χθες, προέρχεται από κύκλους, δεν θέλω να το πιστέψω, από κύκλους της Νέας Δημοκρατίας, που δημιούργησαν ένα τρομακτικό πανικό σε όλη την Ελλάδα”.
Καλέσαμε τον κ. Καρχιμάκη να πει συγκεκριμένα ονόματα, τονίζοντας πως, αν δεν το πράξει, θα είναι άθλιος συκοφάντης.
Μέχρι στιγμής δεν το έπραξε.
Την ίδια ώρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πεταλωτής, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κάνοντας πως δεν ξέρει  τις δηλώσεις Καρχιμάκη, έλεγε:
“Δεν ξέρω αν ο κ. Καρχιμάκης – νομίζω δεν μίλησε για Ν.Δ.”.
Μετά από αυτά, αποδεικνύεται ότι δεν είναι μόνο υβριστές και συκοφάντες, αλλά και ψεύτες».
Σε προηγούμενες δηλώσεις του εξάλλου ο κ. Μιχελάκης κάλεσε τον κ. Καρχιμάκη να ανακτήσει πρώτα από όλα τη μνήμη του και να θυμηθεί τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον κ. Ρουμπινί, εκείνον δηλαδή που επίμονα εξέπεμψε μήνυμα χρεοκοπία”.  Ο κ. Μιχελάκης υπενθύμισε επίσης τις δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών περί “Τιτανικού”, αλλά και τις πρόσφατες δηλώσεις του εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρουμελιώτη πως “η Ελλάδα εξακολουθεί να βρίσκεται κοντά στην πτώχευση.”
“Τότε”, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, “ο κ. Καρχιμάκης δεν βρήκε να πει ούτε για εγκληματία, ούτε για εσχάτη προδοσία. Ο κ. Καρχιμάκης και το κόμμα του δεν βρήκαν να πουν ούτε λέξη. Αν θέλει λοιπόν να αποδώσει χαρακτηρισμούς ο κ. Καρχιμάκης να τους αποδώσει εκεί που ανήκουν. Δεν μπορεί όμως να υβρίζει και να συκοφαντεί άλλους για όσα οι ίδιοι απεργάζονται. Και κάτι ακόμα, αν ο κ. Καρχιμάκης δεν πει ονόματα για τους δήθεν κύκλους της ΝΔ θα είναι ένας άθλιος συκοφάντης” κατέληξε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

http://www.antinews.gr/2011/03/15/91143/

Σχόλια