"Η Ιστορία επαναλαμβάνεται..Το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει.."


http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQtP6I6NcWB41J7pmpKAJ9LBFIikBdOIZ6ywf2O3sr15Cepyi_C&t=1http://www.strategyreport.gr/wp-content/uploads/2010/08/100827a.jpgΕπιβεβαιώθηκε περίτρανα η ρήση "Η ιστορία επαναλαμβάνεται", μετά τις πρόσφατες κρίσεις στις 'Ένοπλες Δυνάμεις. Αποδείχθηκε δυστυχώς και παρά τα φημολογούμενα και τις εξαγγελίες του κ. Βενιζέλου περί διαφανών διαδικασιών και αξιοκρατίας ότι, το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζει...
Αφορμή για τα πιο πάνω και όχι μόνο, αποτελούν οι πρόσφατες κρίσεις στην Πολεμική Αεροπορία. Προσέξτε τι ακριβώς συνέβη :
- Επτά από τους είκοσι πτεράρχους, το 30% δηλαδή, για να προαχθούν έκαναν, τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο, διαγραφή προγενέστερων δυσμενών στοιχείων-κρίσεων.
- Ο "εξ απορρήτων" Διευθυντής του κ. ΥΠΕΘΑ, αυτός για τον οποίο έγραφαν και διέδιδαν τα πράσινα παπαγαλάκια ότι εκδιώχθηκε από το γραφείο του υπουργού, προήχθη σε Υποπτέραρχο και ανέλαβε και το νευραλγικό πόστο των μεταθέσεων στο ΓΕΑ. Ο περί ου ο λόγος, όπως έχει γραφεί κατά κόρον στο διαδίκτυο, δεν έχει φοιτήσει καν στην σχολή πολέμου που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για προαγωγή σε Ταξίαρχο.
- Ο νεοτοποθετηθείς αρχηγός της Τακτικής Αεροπορίας (Λάρισα), είναι από αυτούς που διέγραψαν δυσμενή στοιχεία, είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται στην καριέρα του στην Λάρισα !!!
- Ο αρχαιότερος Ταξίαρχος μηχανικός αποστρατεύτηκε (τον θεωρούσαν γαλάζιο) με αποτέλεσμα να μην υπάρχει υποπτέραρχος μηχανικός στο ΓΕΑ, μιας και δεν μπορεί κανείς να προαχθεί στην θέση του.

Αυτά κάνει η φάρα του ΠΑΣΟΚ, γιατί περί φάρας πρόκειται.
Ο Αγώνας τώρα δικαιώνεται..
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ είναι παντού..

Α. Γ. 

Σχόλια