Μετά απορούν γιατί τους έχουν πλακώσει στην γιούχα και στο στραγγάτο!



Γαβράς οι Έλληνες είναι Τουρκαλβανοί...τι μας λες ρε μεγάλε σκηνοθέτη;
Έτσι νιώθεις;
Κάνε καμία ταινία αγόρι μου και άσε της θολοκουλτουριάρηκες αναλύσεις σου εσύ και η κυρία Νταλάρα.
Θαυμάστε ανάλυση από τους εξπέρ του είδους στο βίντεο που ακολουθεί....
Αν θες κύριε Γαβρά κάνε και εσύ μια ΜΚΟ και π άρτους στο Παρίσι...άντε κάνε μας την χάρη!

http://citypress-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_3974.html

Σχόλια

  1. ρε παλιο νενεκοσκινοθετουρκε ονταριε ,εισε θυμα του εαυτου σου ,κολοτεχνι του κολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθανάσιος ΚουβαράκηςΚυρ Μαΐ 29, 02:32:00 μ.μ. 2011

    Δυστυχώς αυτοί οι επώνυμοι, χωρίς να είναι ειδικοί, εκφράζουν δημόσια τη γνώμη τους και επηρεάζουν ΑΣΧΗΜΑ τον απλό λαό, δημιουργόντας σύγχυση απόψεων και την αγανάκτηση πολλών θερμοκέφαλων αλλά και ψύχραιμων πολιτών που νιώθουν ότι τους παρουσιάζουν το άσπρο αύρο. Μπορεί η γνώμη τους να είναι σωστή κάτω από ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ. Παραβλέπουν όμως ότι οι υπάρχουσες συνθήκες καθιστούν τις απόψεις τους απόλυτα λανθασμένες, αγνοούν τις προτεραιότητες και ότι η ύπαρξη ενός προβλήματος (εθνική καθαρότητα) δεν καθιστά ανώδυνη τη ΄μεγένθυση του. Χρησιμοποιούν δε ένα εκνευριστικότατο τέχνασμα για να εμφανίσουν πιο έγκυρες τις απόψεις τους. Λένε "αυτό είναι απαράδεκτο". Ποιος είσαι εσύ που θα πεις ότι είναι απαράδεκτο αυτό που η κοινή λογική του κόσμου λέει; Επειδή είσαι ο Γαυράς; Κάνε αυτό που ξέρεις καλά και άσε το λαό ήσυχο. Αυτός βρίσκεται μέσα στο πρόβλημα και ξέρει τι λέει. Έχουν βγάλει τους Έλληνες ρατσιστές. Αυτό είναι ένα άτιμο ψέμα. Εγώ είμαι μεγάλος στην ηλικία και ξέρω ότι, όταν οι ξένοι δεν ήσαν τοσο πολλοί και δεν δημιουργούσαν προβλήματα οι Έλληνες δεν ενοχλούνταν ούτε ενοχλούσαν οτιδήποτε ξένο. Όμως κ. Γαβρά εσένα δεν σου σκότωσαν κανένα για μια κάμερα, ούτε σου έσπασαν στο ξύλο τη γριά μάνα σου για της πάρουν τη σύνταξη. Εσύ είσαι έξω από το χορό. Γι αυτό πολλά τραγούδια ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.