Πλάκα μας κάνει ο Γιαννουλάκης ..της Ντόρας;;


Την άφιξη της Ντόρας Μπακογιάννη την Κυριακή στο Ηράκλειο  προανήγγειλε  από τον τηλεοπτικό σταθμό της  ΚΡΗΤΗ ΤV ο Δημήτρης Γιαννουλάκης. Αναφερόμενος στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ο κ. Γιαννουλάκης προέβλεψε εκλογές μέσα στο 2011, εκτιμώντας ότι η Κυβέρνηση δεν θα αντέξει την δύσκολη οικονομική συγκυρία και την μεγάλη κοινωνική έκρηξη από τα οικονομικά μέτρα που επιβάλλουν οι πολιτικές του μνημονίου στην ελληνική κοινωνία..
Σε ερώτημα της δημοσιογράφου Ρένας Σημιαντωνάκη γιατί η κ. Μπακογιάννη ψήφισε το μνημόνιο αφού.. τα σκληρά οικονομικά μέτρα και η εξαθλίωση των εργαζομένων και της κοινωνίας είναι αποτέλεσμα των πολιτικών του, ο κ.Γιαννουλάκης αντέστρεψε το ερώτημα και ζήτησε από την δημοσιογράφο να απευθύνει  ερώτημα σε βουλευτές της ΝΔ τι θα γινότανε σε περίπτωση που δεν ψηφιζόταν το μνημόνιο και οδηγείτο η χώρα σε χρεοκοπία ;

Επειδή λοιπόν φίλε Δημήτρη ξύνεσαι στην γλίτσα του τσομπάνη ,σου λέμε λοιπόν, ότι από τα 120 δις ευρώ που θα εκταμιεύσει  η χώρα από την ΔΝΤ και την ΕΚΤ  ούτε ένα ευρώ δεν θα διατεθεί  σε μισθούς, συντάξεις και στην ανάπτυξη αλλά   οι μόνοι που εξυπηρετούνται  είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι δανειστές μας τους οποίους υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο η κυβέρνηση  και η αρχηγός σου.

Άσε λοιπόν τα ψευτοδιλήμματα γιατί σας πήρανε χαμπάρι ..και κάτι ακόμη με την ευκαιρία.. ο εκλεγμένος με την ΝΔ στο Ηράκλειο Βουλευτής της ΔΥΣΗ Λευτέρης Αυγενάκης έκανε καλά ή όχι  που δεν ψήφισε το μνημόνιο ;;..και αν δεν έκανε καλά πως τον ανέχεστε στους κόλπους σας;;.. εκτός, και αν καλά το έκανε οπότε μας δουλεύετε όλοι μαζί..!!

Παρεμπιπτόντως αφού επιμένεις να μην απαντάς για το μνημόνιο τουλάχιστον μήπως έχεις καμιά  απάντηση για την πρόταση του Ανδρέα Ανδριανόπουλου συμβούλου της Ντόρας Μπακογιάννη που ζητά απολύσεις από 90.000-200.000 υπαλλήλους από το Δημόσιο;;
 

Σχόλια