Τέρμα τα παραμύθια....

Σας είχαμε ενημερώσει χθες για την δήθεν μεγάλη επιτυχία, με σχετικό  άρθρο
Διαβάστε τώρα όλο το ιστορικό και δείτε το video στο τέλος του άρθρου, για να αντιληφθείτε το παραμύθι που μας πουλάνε και πως τα αυτονόητα και οι προειλημμένες αποφάσεις, γίνονται επιτυχίες και κατακτήσεις !!
Τέρμα τα παραμύθια..
Δεν πάει άλλο.
Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010
Συνέντευξη Ντομινίκ Στρος - Καν στον Αθανάσιο Έλλις (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
"Επαναλαμβάνει την ειλημμένη  απόφαση υπέρ της επιμήκυνσης της αποπληρωμής του δανείου προς την Ελλάδα"
20 Ιαν. 2011  
Press Briefing by David Hawley, Senior Advisor, IMF
"Εμείς  (το ΔΝΤ) υποστηρίζουμε την επιμήκυνση αποπληρωμής του Ελληνικού δανείου και θα το πάμε στο διοικητικό συμβούλιο σε συνεργασία με τους Ευρωπαίους εταίρους"
Σε ό, τι αφορά την περίοδο αποπληρωμής για την Ελλάδα, όπως γνωρίζετε, υποστηρίζουμε την επιμήκυνσή της και θα εργαστούμε με τους Ευρωπαίους εταίρους μας για μια λύση που θα δίνει στην Ελλάδα λίγο περισσότερο χώρο να αναπνεύσει. 
ΕΘΝΟΣ 12/3/20111
Παρεμβάσεις έγιναν και από την πλευρά του Ταμείου. Ο Ντομινίκ Στρος Καν που από την Παρασκευή βρίσκεται στο Τόκιο -το αεροπλάνο του προσγειώθηκε μία ώρα μετά τον σεισμό- επικοινώνησε με παράγοντες της ΕΕ, ενώ την Κυριακή αναμένεται να φτάσει στις Βρυξέλλες όπου την επομένη θα έχει πολύωρη συνάντηση με τον διοικητή της ΕΚΤ Τρισέ.
Αναφορικά με την επιμήκυνση ο γενικός διευθυντής του Ταμείου τη θεωρούσε δεδομένη αν και οι συνεργάτες του πίστευαν πως οι καθυστερήσεις «ακύρωσαν» την επίδραση που θα είχε από μόνη της. (Σημειώνουμε ότι η εισήγηση του κ. Στρος Καν για επιμήκυνση έγινε τον περασμένο Δεκέμβρο!)Για τον λόγο αυτό πίστευε ότι η επιμήκυνση έπρεπε να συνδυαστεί με τη μείωση των επιτοκίων, όπως και έγινε
15.03.2011, Ομιλία Πρωθυπουργού στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ  :
Διαπραγματευθήκαμε και καταφέραμε την επιμήκυνση και μείωση επιτοκίων...
Κανένα απ αυτά τα βήματα δεν ήταν αυτονόητα, τίποτα δεν μας χαρίστηκε, τίποτα δεν ήταν δεδομένο, κατακτήθηκαν !!!!!

Σχόλια