Το 13ο Athens Fashion Week

Η Τεχνόπολις των Αθηνών στο Γκάζι, ετοιμάζεται να υποδεχθεί στην πασαρέλα τους Έλληνες σχεδιαστές στο καθιερωμένο ραντεβού του Athens Fashion Week, από τις 30 Mαρτίου έως τις 3 Απριλίου.
    Πρόκειται για την 13η διοργάνωση, που συνδυάζει τις επιδείξεις σχεδιαστών για τον χειμώνα 2011/2012, με τους σκοπούς του φιλανθρωπικού οργανισμού «Make a wish» (Κάνε μία ευχή).
    «Η δημιουργία της μόδας συναντά τη μαγεία του Make a wish», είπε η Γκαμπριέλλα Πετζετάκι, πρόεδρος του ελληνικού τμήματος της διεθνούς οργάνωσης ...
η οποία δημιουργήθηκε πριν από τριάντα χρόνια στις ΗΠΑ και έχει εκπληρώσει έως τώρα 250.000 ευχές παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας, σε 36 χώρες του κόσμου.

    Για τον σκοπό αυτό τα έσοδα από τις προσκλήσεις των εγκαινίων στις 30 Μαρτίου, με την επίδειξη της συλλογής dassios arabesque 2011/2012, του γνωστού σχεδιαστή Δημήτρη Ντάσιου, θα διατεθούν υπέρ του «Make a wish». Το ίδιο και ένα μέρος από τα έσοδα της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο «Ελαφρότητα του Είναι» ( Daphne Valente: Ligthness of Being 2), όπου 31 Έλληνες φωτογράφοι «καταθέτουν» τη δική τους ματιά πάνω στο ίδιο θέμα: Το χαρακτηριστικό μαντήλι με τα πλισέ, που σχεδιάζει η Δάφνη Βαλέντε.

AΠΕ

Σχόλια