Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

Ψέκασε μου λίγο δέρμα-Video


Ο Jörg C. Gerlach στο  Ινστιτούτο McGowan για την αναγεννητική ιατρική έχει αναπτύξει ένα πιστόλι ψεκασμού που μοιάζει λίγο σαν αερογράφο, εκτός του ότι ενισχύει τα καμμένα κύτταρα του δέρματος του ασθενούς στη συνέχεια ψεκάζει  πάνω την πληγή. Κανονικά για να επανέλθει το δέρμα σε προηγούμενη κατάσταση χρειάζεται αρκετες εβδομάδες ενώ με αυτή την συσκευή βάζει υγιές δέρμα στον ασθενή σε 90 λεπτά. Είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο, αλλά έχουν θεραπευτεί επιτυχώς πάνω από μια ντουζίνα θύματα εγκαυμάτων ήδη.

Μια απο αυτές τις επιτυχημένες θεραπείες περιέχονται στο Video που ακολουθεί.Το Video αυτο θα βγεί στον αέρα στις 7 Φεβρουαρίου ως μέρος του ντοκιμαντέρ του National Geographic Explorer με τίτλο «Πώς να οικοδομήσουμε μια παλλόμενη καρδιά".http://www.allday-news.net/2011/02/blog-post_2689.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.