Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

“ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ TV 100 & FM 100″

Σχετικά με τις απολύσεις που ξεκίνησε η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης  στα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα ο Β.Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:
Β.Παπαγεωργόπουλος : «Είναι φανερό ότι η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης θέλει να κλείσει τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα για να κάνει το χατίρι των μεγάλων καναλιών που δεν θέλουν να μοιράζονται με κανέναν την διαφημιστική πίτα και βεβαίως δεν θέλουν να ακούγεται καμία άλλη άποψη παρά μόνον η δική τους αλήθεια!
Έτσι σε πρώτη φάση η Διοίκηση του Δ.Θ. προετοιμάζει το έδαφος και ομιλεί για δήθεν «υπέρογκα έξοδα» και συγχρόνως με τρόπο εκδικητικό απολύει 5 άξια στελέχη της Δημοτικής Επιχείρησης όταν η ανεργία καλπάζει και όταν τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλη την Ελλάδα.
Συγκεκριμένα ο Δ.Θ. για μία τηλεόραση και τρία ραδιόφωνα το 2010 δαπάνησε μόνο 6,24 εκ.ευρώ, όταν η Κυβέρνηση δαπάνησε για την ΕΤ 3 για το ίδιο χρονικό διάστημα 42 εκ. ευρώ, πάλι για μία τηλεόραση και τρία ραδιόφωνα!…
Σε δεύτερη φάση η Διοίκηση του Δ.Θ. θα προχωρήσει όπως είναι φανερό μετά την απόφαση που πήρε για εκπόνηση «μελέτης βιωσιμότητας των Δημοτικών Μ.Μ.Ε.» σε κλείσιμο της «Φωνής της Θεσσαλονίκης» και σε μαζικές απολύσεις όλων των εργαζομένων στην TV 100 και το FM 100!
Έτσι θα περάσει για άλλη μία φορά με επιτυχία τις εξετάσεις της απέναντι στους «ισχυρούς», θα κλείσει όμως μια ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή που με κόπο και αίμα δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς πριν ένα τέταρτο του αιώνα και θα πετάξει στον δρόμο τους εργαζόμενους στα Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα του Δήμου μας!
Καλούνται οι Θεσσαλονικείς να βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να αντιδράσουν με την φωνή τους μέσα από τα Δημοτικά Ραδιοτηλεοπτικά Μέσα, συγχρόνως δε να πάρουν θέση και η ΕΣΗΕΜΘ και τα Σωματεία των εργαζομένων της πόλης μας.»
Vassilis Papageorgopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.