"ΠΟΛΕΜΟΣ" ΣΤΑ MEDIA

Επειδή κατέχουν τα μίντια έχουν τέτοια δύναμη και είναι οι μόνοι τους οποίους δεν πολεμάμε!!! Τους αφήνουμε να μας μολύνουν το μυαλό, κι ενώ έχουμε το πάνω χέρι, από εμάς ζούνε/διατηρούνται. Υπάρχουν λόγω των τηλεθεάσεων, ζούνε από τα νούμερα που εμείς τους δίνουμε, για να μας δίνουν σαν πληροφορία ό,τι θέλουν αυτοί! Κλείνουμε τις τηλεοράσεις, ΤΕΛΕΙΩΣ. Μπορούμε να τους τσακίσουμε, αναίμακτα και νομιμότατα!!!!
Δεν περίμενα ότι σήμερα υπάρχει κόσμος που τους βλέπει, πόσο μάλλον κόσμος που τους πιστεύει. Κι όμως φίλε μου.. Σήμερα στην εξόρμηση στα λεωφορεία μας έκαναν ντου οι πολίτες!!!!!! Τι φώναζαν; "Δεν πληρώνετε εσείς οι τσαμπατζήδες και θα την πληρώσουμε εμείς"!!!!!!! Μου φάνηκε απίστευτο. Πέρασαν τα μίντια μία οφθαλμοφανέστατη αναλήθεια και έγινε πιστευτή!!
Πραγματικά η μερίδα που βάλλεται περισσότερο (ο μεροκαματιάρης) τους πιστεύει και δεν μπορώ να τον κατηγορήσω γι' αυτό. Πρέπει να πολεμήσουμε τα μίντια. Αν διαλύσουμε αυτούς (που μπορούμε, έχουμε όλη τη δύναμη) θα νικήσουμε ταυτόχρονα και τους άλλους. ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ.

Στεφανία Λυγερού

Σχόλια

  1. Άντε μωρέ ασχολείστε με τη Λυγερού, το τσιράκι των Οικολόγων Πρασίνων.Αυτή το παίζει αγωνίστρια, συμμετέχει σε όλα τα κινήματα και περνάει πληροφορίες στο κόμμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.