Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011

H Ελλάδα υποσχέθηκε στο Ισραήλ, στενότερους δεσμούς με την Ε.Ε

Σύμφωνα με άρθρο της  The Jerusalem Post :

O Πρωθυπουργός της Ελλάδας σήμερα υποσχέθηκε να βοηθήσει το Ισραήλ να σφυρηλατηθούν στενότεροι δεσμοί με την Ευρωπαϊκή Ένωση, ως μέρος μιας εκστρατείας για την προώθηση των επενδύσεων στην χώρα μας που πλήγηκε από την κρίση.

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι η Αθήνα θα μπορούσε να βοηθήσει το Ισραήλ να αποκτήσει πρόσβαση στις ευρωπαϊκές αγορές, σε ομιλία του στους Εβραϊκό Αμερικανούς ηγέτες που επισκέπτονται την Αθήνα.
"Βλέπουμε την (ευρωπαϊκή) αγορά, να επεκτείνεται προς τη Μεσόγειο και σίγουρα θα θέλαμε να ενσωματωθεί το Ισραήλ σε αυτή την ευρωπαϊκή αγορά", είπε. "Νομίζω ότι αυτό είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία του Ισραήλ, αλλά και για την στρατηγική της ασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.