Όλα τα ΜΜΕ υπερ του ...οθωμανικού δικαίου!

(σενάριο πολιτικής φαντασίας) Μπορούμε να ζήσουμε με τους Τούρκους; 

Αυτό το ερώτημα τίθεται, σε ένθετο, στο κυριακάτικο φύλλο της Ελευθεροτυπίας!!! Αφήνοντας πολλές εντυπώσεις και όχι θετικές… Μάλιστα στο εξώφυλλο φιγουράρει μια επιβλητική φωτογραφία του σφαγέα των Ελλήνων Κεμάλ!
Προσέξτε όχι αν μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά με τους Τούρκους αλλά αν μπορούμε να ζήσουμε μαζί τους!
Αυτό το ερώτημα παρουσιάζεται στην διαφήμιση. Υπάρχουν πολλά είδη ερωτήσεων, οι ευθείες, οι πλάγιες, οι ρητορικές, αλλά οι χειρότερες είναι...
οι προβοκατόρικες, αυτές που είναι αδιάφορη η απάντηση που θα δώσεις γιατί ο στόχος τους είναι να σε οδηγήσουν σε συζήτηση πάνω στο θέμα, άρα να υπάρχει ντε φάκτο αναγνώριση ότι υπάρχει ένα θέμα προς συζήτηση…
Σε αυτές είναι “ μανούλες” οι πολιτικοί και είναι στοιχειώδες για έναν διπλωμάτη να ξέρει να τις αποφεύγει. Εξαίρεση ίσως να αποτελεί η ελληνική εξωτερική πολιτική όπου οι υπουργοί μας συνεχώς υποπίπτουν σε τέτοια ολέθρια ατοπήματα υπερ της τουρκικής διπλωματίας.
Δεν γνωρίζω το περιεχόμενο των όσων θα δημοσιευτούν την Κυριακή, αλλά προσωπικά θεωρώ την ερώτηση με την οποία ερωτώνται οι Έλληνες από λανθασμένη έως επικίνδυνη.
Η εφημερίδα απευθύνεται στο ευρύ κοινό και πολλοί θα είναι αυτοί που θα αρχίσουν να σκέφτονται απάντηση, για το αν μπορούμε να ζήσουμε με τους Τούρκους.
Αλλά πότε ετέθη τέτοιο θέμα, για ποιον λόγο, με ποια λογική; Τί κλίμα προσπαθούν να δημιουργήσουν;
Θέλουν να ξεχάσουμε τα πάντα; Την ιστορία μας, τα όσα υπέφεραν οι πρόγονοί μας; Τι αισχρά παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας; Ποιος νομιμοποιεί τον οποιοδήποτε να χειραγωγεί την σκέψη του κόσμου;
Ε όχι δεν θέλουμε να ξεχάσουμε την ιστορία μας και δεν θα ξεχάσουμε!! Τελικά αποδεικνύεται ότι δεν κυνηγούν φαντάσματα όσοι πιστεύουν ότι υπάρχουν οργανωμένα σχέδια συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου, και ίσως και άλλων ελληνικών περιοχών με τους εξ ανατολών γείτονες.
Πολλές είναι οι συμπτώσεις για να είναι όντως συμπτώσεις. Την ίδια περίοδο που μας λένε πόσο ωραία περνούσαν οι ραγιάδες με την οθωμανική κυριαρχία, τίθενται αυτά τα “ άστοχα” ερωτήματα!
Ελπίζω να διαψευστώ, αλλά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας ειλικρινά έχω πάψει να πιστεύω στα αθώα λάθη!
αἰέν ἀριστεύειν


Σχόλια

 1. part 1
  ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΛΑΜΙΚΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

  From HEIL GAP

  Φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://englishdefenceleague.org/images/mission.jpg


  «Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (EDL) θα πραγματοποιήσει πορεία στο Luton, το Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου του 2011, 16:00
  Η αγγλική Αμυντική συμμαχία είναι αποφασισμένη «να τα φέρει όλα πίσω εκεί όπου άρχισαν." Αυτή η διαμαρτυρία δεν είναι μόνο για την υποστήριξη του συνεχούς αγώνα της EDL για την Ισλαμοποιηση αυτού του μεγάλου έθνους. Είναι, επίσης, ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αστυνομικές δυνάμεις που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τα μέλη μας με συνολική έλλειψη σεβασμού και με την ελπίδα πως θα σιγάσει κάθε ελευθερία του λόγου. Εμείς ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω. Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να σιωπήσουμε. Εμείς ποτέ δεν θα παραδοθούμε. Να είστε εκεί.»
  Η διαδήλωση κατά του Ισλάμ, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου του 2011 14:00-16:00 στο κέντρο του Λούτον. Μέλη του EDL, τόσο στη γερμανική όσο και ολλανδική Αμυντική συμμαχία καθώς και το εβραϊκό τμήμα της EDL έχουν υποσχεθεί στήριξη, με χιλιάδες κόσμου που αναμένεται να τους επευφημήσουν.
  Στη σελίδα του Facebook το EDL λέει για την ένσταση δράσης κατά «της Ισλαμοποιηση Αγγλίας και" των αστυνομικών δυνάμεων και των φιλελεύθερων dhimmis ( οι πληρώνοντες φόρο υποτελείας στην μουσουλμανική εξουσία ) πολιτικών της χώρας που συνεχίζουν να συμπεριφέρονται στα μέλη της EDL με έλλειψη σεβασμού ".
  EDL FaceBook σελίδα Αγγλική ιστοσελίδα
  http://www.facebook.com/English.Defence.League.EDL?ref=ts

  Και γιατί άραγε διαμαρτύρονται εκεί πέρα στο βρετανικό νησί? .
  Μάλλον γιατί κατάλαβαν τα παιχνίδια της ερμαφρόδιτης βρετανικής πολίτικης , η οποία αλόγιστα ξοδεύει ανθρώπινο αίμα και τεραστίους οικονομικούς πόρους , στους πόλεμους της στις μουσουλμανικές χώρες , ενώ παράλληλα έχει καταντήσει την Αγγλία σφηκοφωλιά των ταλιμπαν , οι οποίοι ζουν με τα κοινωνικά επιδόματα που αρπάζονται κυριολεκτικά από τις τσέπες των βρετανών φορολογουμένων.
  Διαμαρτύρονται εναντίον των ισλαμιστών που με τους χαζονομους κατάφεραν και κατέκτησαν τον δήμο του ανατολικού Λονδίνου , εναντίον αυτών που κλέβουν βιάζουν , αρπάζουν λευκά κορίτσια και τα αναγκάζουν δια της βίας να εκπορνεύονται, που λεκιάζουν με τα βρώμικα και βάρβαρα έθιμα τους τον ευρωπαϊκό πολιτισμό , και σαν αντάλλαγμα όλων αυτών προτιμούνται και προωθούνται στις θέσεις εργασίας βάσει του νόμου «περί μειονοτήτων» , ( ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ , ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΨΗΦΙΣΘΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ) με αποτέλεσμα να κλείσει ερμητικά πλέον η πόρτα της εργασίας για τον κάθε γηγενή βρετανό πολίτη .
  Φωτογραφία στο διαδίκτυο
  http://edl-nottingham.co.uk/wp-content/uploads/2010/11/21.jpg
  http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs301.snc3/28649_127853043894704_114197465260262_354736_3442051_n.jpg

  Πάντως ελπίζω να μην προκληθούν επεισόδια , εξαιτίας του ότι την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκε απόπειρα δολοφονίας ενός ηγετικού στελέχους της λίγκας από μουσουλμάνο .
  Συγκεκριμένα ένας από τους ηγέτες της EDL ο Kevin Carrol έγινε στόχος των μουσουλμανικών συμμοριών στο Luton και πυροβολήθηκε από μουσουλμανικά αποβράσματα που ήταν ντυμένα με πλήρη τζιχάντ (πολεμική) περιβολή .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. part 2
  Δόξα τω Θεώ που δεν σκοτώθηκε.

  Η EDL, για όσους δεν γνωρίζουν είναι μια προ-βρετανική οργάνωση, κατά των ισλαμικών εξτρεμιστικών ομάδων στο Ηνωμένο Βασίλειο , που μάχεται τους μουσουλμάνους οι οποίοι προσπαθούν να επιβάλουν τη Σαρία και να μετατρέψουν την Αγγλία σε έναν μουσουλμανικό υπόνομο , και είναι υπέρ της υπάρξεως του κράτους του Ισραήλ . Δεν θα με εξέπληττε όμως αν εμφύλιοι πόλεμοι ξεσπούσαν σε όλη την Ευρώπη, λόγω της παλίρροιας της μετανάστευσης των μουσουλμάνων που συνεχώς εντείνουν τις διαφορές μεταξύ μουσουλμάνων και μη-μουσουλμάνων που ζουν εδω.
  Διότι η Μουσουλμανική μετανάστευση θα έπρεπε να είχε σταματήσει πριν από χρόνια. Όμως επιτέλους χαίρομαι διότι εκεί κάποιοι κατάλαβαν ότι δεν τους χωρίζουν οι τρόποι χαιρετισμού των άλλων , οι δε άλλοι δεν ενδιαφέρονται εάν μεταξύ τους θα υπάρχουν και αλλοεθνείς υποστηρικτές , μπροστά στο γενικό αίτημα για την απόκρουση της ισλαμοποιησης της Ευρώπης . Και έτσι θα είναι όλοι ενωμένοι στο Λούτον .
  Να είστε εκεί , έστω και νοερά .

  E E EDL NO SURRENDER!!!

  HEIL GAP

  ΑΡΚΕΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEO ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ EDL
  http://edl-nottingham.co.uk/forum/viewtopic.php?f=10&t=14

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.