Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

Καταργείται η εορτή των Ελληνικών Γραμμάτων;

Γράφει ο Εμμανουήλ Μικρογιαννάκης


Το ερώτημα του τίτλου  είναι εύλογο και εγεννήθη σε όσους παρέστησαν στην εορτή των Τριών Ιεραρχών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, την καθιερωμένη από το ίδιο το Πανεπιστήμιο ως ημέρα της Ελληνικής Παιδείας και  Γραμμάτων.
Ο οικοδεσπότης, ο Πρύτανις, ο ίδιος που έκανε την πρόσκληση, δεν προσήλθε! ΄Οχι μόνον αυτό. Δεν προσήλθαν ...ούτε μέλη της Συγκλήτου και μόνον ένας Αντιπρύτανις (οι άλλοι δύο απουσίαζαν μαζί με τον Πρύτανι) εμφανίσθηκε την τελευταία στιγμή  και διάβασε δύο λογάκια.
Το γεγονός αυτό ερχόμενο μάλιστα μετά τα πρόσφατα συμβάντα των λαθρομεταναστών, όπου το Πανεπιστήμιο εχρησιμοποιήθη ως κρίκος σε αλυσίδα ξεπεσμού, εμβάλλει σε οδυνηρές σκέψεις.http://www.elzoni.gr/html/ent/224/ent.6224.asp  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.