Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Ο ένας τα ήξερε όλα και ο άλλος δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος...


Χθες στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ Πεταλωτής δήλωσε μεταξύ άλλων ότι:
"πριν αναλάβουμε την κυβέρνηση δεν είχε εξελιχθεί η κρίση την οποία βιώνουμε. Δεν υπήρχε αντίληψη του μεγέθους, της τραγικότητας της κατάστασης την οποία θα μας κληροδοτούσε η Ν.Δ."
Για να φρεσκάρουμε την μνήμη σας, δείτε στο video ντοκουμέντο  τι δήλωσε στη ΝΕΤ, τον Μάιο του 2010, ο υφυπουργός οικονομικών κ. Σαχινίδης:
"Οταν το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο", είπε και χαρακτήρισε το ΔΝΤ ως "πρώτη επιλογή και μόνη που υπήρχε από τις 5 Οκτωβρίου και μετά"!  
Σύμφωνα με τον κ. Σαχινίδη ήταν απόλυτα γνωστή
η οικονομική κατάσταση, στην νέα κυβέρνηση από την επόμενη μέρα των εκλογών.
Άρα ήξεραν τι παρέλαβαν, είχαν πλήρη εικόνα της κατάστασης, εξ ου και η δήλωση του κ. Σαχινίδη περί μονόδρομου του ΔΝΤ.

Κάποιος μας δουλεύει, ή κάποιος λέει ψέματα..
Βρε παιδιά πέστε τα και στον Πεταλωτή, μην τον αφήνετε ανενημέρωτο..
Αχ κ. Σαχινίδη μου δεν του είπες του Πεταλωτή, πως είχαν τα πράγματα για να έχει πλήρη αντίληψη του προβλήματος..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.