Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011

Μαζί τρώνε και πίνουν και μετά μας κάνουν πλάκα ...

Παϊδάκια στον «Καραβίτη»

ΠΑΪ∆ΑΚΙΑ µε τα χέρια έφαγαν το βράδυ της Πέµπτης στην ιστορική ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι τα µέλη της τρόικας µαζί µε την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονοµικών. Πoλ Τόµσεν, Σερβάz Ντερούζ και Κλάους Μαζούχ εµφανίστηκαν στις 10 χωρίς γραβάτες µαζί µε τους Γιώργο Παπακωνσταντίνου , Φίλιππο Σαχινίδη και τον γενικό γραµµατέα του υπουργείου Oικονοµικών Γιώργο Ζανιά.
Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
ήταν πολύ χαλαρή.. παρά το γεγονός ότι έρχονταν κατευθείαν από επίσηµη συνάντηση. Βοήθησε το χύµα λευκό κρασί, αλλά και το γεγονός ότι τα οικονοµικά µας πράγµατα πάνε προς τη σωστή κατεύθυνση.
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ
η ώρα του λογαριασµού, ο Τόµσεν ρώτησε αν «θα πληρώσουµε σαν "Γερµανοί"», δηλαδή µισά µισά. Τελικά τον λογαριασµό πλήρωσαν στα τρία οι έλληνες οικοδεσπότες: Παπακωνσταντίνου, Σαχινίδης καί Ζανιάς, από 40 ευρώ. ∆ηλαδή το τελικό κόστος ήταν 20 ευρώ το κεφάλι. 
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=11&artid=4617850 

Μου αρέσει που λέει, ότι ήταν χαλαρή η ατμόσφαιρα...
Ε βέβαια και πως να μην είναι...
Μια χαρά τα έχουν βρεί και μας κάνουν πλάκα.
Δεν μας είπαν τα ΝΕΑ, αν πήραν απόδειξη.

2 σχόλια:

  1. Τ παιδάκια με τα χέρια ξεκοκαλίζονται.Έτσι θα μας ξεκοκαλίσουν όλοι αυτοί αν δεν αντεπιτεθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Yπάρχει μια έκφραση που λέμε,σε συνδέω με Κάιρο,λόγω των γεγονότων στην Αίγυπτο έχει κι αυτή η φράση τη σημασία της.Οι τροικανοί αλλά και οι εθελόδουλη κατοχική κυβέρνηση έτσι μας αντιμετωπίζουν,μας συνδέουν με Κάιρο.Μόνο που αυτή τη φορά η σύνδεση με Κάιρο θα έχει...αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.