Άνω-Κάτω το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (Και ποιος είναι αυτός ο Μάτσικας ρε παιδιά;)

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προβαίνει η Παρασκευή +13 σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Μάτσικα και εργαζομένων, με τον διευθυντή του Πρακτορείου να μην δέχεται την απόφαση του ΔΣ να παραμείνει εκπρόσωπος των εργαζομένων ο Μιχάλης Ψύλος. ( Απίστευτα πράγματα.),και ο κύριος Μάτσικας δεν το δέχεται! Αν ξαναγίνουν εκλογές, «κάτι που θεωρείται πιθανό» και επανεκλεγεί ο κ.Ψύλλος, τι θα κάνει ο κ.Μάτσικας;
Εν, τω μεταξύ στάσεις εργασίας και πιθανόν απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως αποφάσισε η συνέλευσή τους αφού για Τρίτη φορά το τελευταίο εξάμηνο πληρώνονται με δεκαπέντε μέρες καθυστέρηση και βάλε. Το αστείο είναι πως τα χρήματα πρόκειται για μισθούς στο πλαίσιο της τακτικής επιχορήγησης , δηλαδή για χρήματα που έχουν εγκριθεί, απλά σύμφωνα με την εξήγηση που τους δόθηκε οι υπηρεσίες της Γραμματείας του υπ.Οικονομικών ζητά πολλά δικαιολογητικά , και δεν προκλαβαίνουν να.διεκπεραιωθούν. Την ίδια στιγμή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ εργαζομένων και κ.Μάτσικα. Ο τελευταίος με μία αιφνιδιαστική κίνηση στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο έθεσε εκτός ημερησία διάταξης το θέμα για απομάκρυνση του εκπροσώπου των εργαζομένων, κ.Ψύλου, γιατί υποστήριξε πως ήταν ταυτόχρονα και υπεύθυνος του τμήματος της τηλεόρασης! (Αν είναι δυνατόν.)
Αν ήταν παράνομη η τοποθέτηση του κ.Ψύλου, όπως ειπώθηκε στη Γενική Συνέλευση γιατί ο κ.Πεταλωτής ανακοίνωσε το όνομά του ως μέλος του ΔΣ ; Δεν τον είχε πληροφορήσει ο κ.Μάτσικας. Επί δέκα μήνες ο κ.Μάτσικας ανέφερε τον κ.Ψύλο στα έγγραφά του με την ιδιότητητά του, ενώ εδώ και δύο χρόνια δεν έχει τεθεί από κανέναν ζήτημα στο Πρακτορείο. Είναι σαφές, όπως τονίστηκε στην συνέλευση, ότι ο διευθυντής του πρακτορείου ήθελε να μη συμμετάσχει ο Μιχάλης Ψύλος στο ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Πηγή     : Π+13
 

Σχόλια